45561 vizualizări 30 mar 2013

Top-modelul şi actriţa română Mădălina Ghenea a povestit, într-un interviu acordat revistei Vanity Fair Italia, un episod mai puţin cunoscut din trecutul său.

La scurt timp după ce a venit în Italia, Ghenea a fost la un pas să fie răpită alături de două colege din Lituania. „A venit o maşină despre care ni s-a spus că ne duce la o petrecere a agenţiei (n.r. de modele). Eu şi cele două fete din Lituania ne-am urcat în maşină şi ne-am trezit că suntem scoase din Milano şi duse nu ştiu unde. Cele două fete nu ştiau italiana, dar eu, cu prezenţă de spirit, i-am spus şoferului să oprească la o benzinărie, să mergem la baie. Înăuntru, am cerut ajutor şi ne-am întors acasă cu un taxi”, a povestit Mădălina Ghenea. Foarte probabil, dacă şoferul reuşea să îşi ducă planul la capăt, Mădălina Ghenea şi celelalte două top-modele ar fi suferit o dramă, putând fi abuzate sexual.

Românca a fost întrebată şi despre începuturile relaţiei sale cu Gerard Butler. Cei doi s-au întâlnit la un eveniment în New York, iar actorul a cucerit-o cu romantismul său. „El m-a remarcat şi mi-a propus să facem o plimbare pe podul din Brooklyn. Am trecut mai întâi pe la el pe acasă, dar nu am făcut altceva decât să vorbim, deşi poate mulţi nu cred. Avea acasă o colecţie superbă de pălării”, a mărturisit Ghenea.

Citește și: