Silviu Bănilă
27570 vizualizări 16 apr 2019

În erecţie, penisul lui Jonah Falcon măsoară 13,5 inci (34,29 cm), scrie dailystar.co.uk.

Bărbatul de 47 de ani a fost oprit în trecut de autorităţile americane din San Francisco, din cauza penisului prea mare, care părea un obiect suspect în pantaloni.

În ciuda organului genital uriaş, acesta are probleme în a se angaja. De fapt, americanul, care s-a culcat cu numeroase vedete de primă mână, susţine că bărbaţia i-a „afectat” cariera.

„Mi-a pus beţe în roate în actorie, deoarece lumea nu mă angajează. Caută pe net „Jonah Falcon” şi spun că nu mă pot folosi, deoarece sunt cunoscut pentru dimensiunea mea. Îmi afectează cu siguranţă cariera. Niciunul din marile studiouri şi reţele nu m-ar angaja. Adaug ceva în plus, care nu le place”, spune Jonah.

Jonah a devenit celebru în 1999, când revista Rolling Stone a scris despre el, lăudându-l pentru „cel mai mare penis din lume”.

În 2015, Roberto Esquivel Cabrera a insistat că are un penis mai mare de 18,9 inci (48 cm), dar radiografiile au dovedit că minte. Penisul mexicanului a fost catalogat doar lung, din cauza excesului de piele şi bărbatul are certificat de handicap.

Citește și: