3519 vizualizări 24 nov 2017

Actriţa a povestit, într-un interviu pentru Click!, cât de greu a trăit în copilărie. 

Tatăl ei a plecat în Siberia pe când ea era doar un copil şi nimeni nu a mai ştiut nimic de el timp de 19 ani. Toată lumea îl credea mort.

Pentru a nu fi exilată în Basarabia, mama Stelei Popescu a fost nevoită să îşi găsească un alt bărbat. Marea actriţă a povestit că noul tată era simplu, muncitor şi că a avut grijă de noua lui familie. 

„Era un om foarte cumsecade. Simplu, dar muncitor. Aveam nevoie de bani şi era foarte greu cu munca în Ardeal, aşa că a cumpărat un motor de tăiat lemne şi un măgar şi mergea din poartă în poartă şi tăia lemne. Încă nu era gaz metan în toată ţară, aşa că se câştiga foarte bine din chestia asta", a mărturisit Stela Popescu, pentru Click!. 

Mama ei a fost un stâlp de susţinere pentru marea actriţă, însă nu a vrut niciodată să o răsfeţe, astfel că, potrivit spuselor Stelei Popescu, nu i-a spus niciodată că este frumoasă. 

„Am avut o mamă extraordinară, colosală. Noi două am trăit vremuri foarte grele şi poate de aceea a fost foarte drastică cu mine. M-a ţinut din frâu şi nu mi-a spus că sunt frumoasă niciodată", povestea marea actriţă.

Stela Popescu spunea că a reuşit cu greu să îşi revadă tatăl în anii '60 şi că abia în 1977 l-a readus în ţară, unde s-a recăsătorit cu mama ei, după 38 de ani de despărţire.

Citește și: