Letitia Provian
1238 vizualizări 15 mar 2017

Actorul a povestit că a participat la Gala Oscar 2017 alături de antrenorul său de dezintoxicare pentru a fi sigur că nu bea în timpul ceremoniei, Affleck dezvăluind că suferea de dependenţa de alcool. Vedeta, care a cerut ajutorul specialiştilor în 2001 pentru abuzul de alcool, a apărut ultima oară în public la gala Oscar, pe 26 februarie.

Affleck, care are trei copii alături de soţia sa Jennifer Garner, cu care s-a reîmpăcat recent, a descris că internarea sa secretă la respectiva clinică a fost „primul pas dintr-o lungă serie de etape în procesul de recuperare.”

Actorul a decis să renunţe la alcool pentru sănătatea sa, dar şi în numele familiei pentru că copiii săi au fost mereu prioritatea numărul unu.

Un apropiat al lui Affleck a declarat: 'Şi-a finalizat tratamentul şi se simte bine. A făcut asta pentru el însuşi şi pentru familia sa. Familia e mereu pe primul loc.'

Ben Affleck a anunţat că a beneficiat de tratament pentru dezalcoolizare pentru că nu a vrut să „ascundă” nimic familiei sale, şi ca să dovedească că poate fi „un tată mai bun” celor trei copii.

Sursa a exprimat: ''Ben s-a luptat cu alcoolismul ani în şir, boala este o luptă pe care milioane de oameni o duc zi de zi. Nu are nimic de ascuns şi îşi doreşte ca copiii săi să ştie că a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a fi un tată mai bun. Din cauza asta a făcut el însuşi anunţul.''

Vedeta din 'Batman vs. Superman: Dawn of Justice' star - care joacă rolul supereroului Batman în filmul fantasy - a făcut anunţul pe contul său de pe o reţea de socializare, marţi, pentru a vorbi sincer despre bătălia sa cu adicţia.

Affleck a scris pe Facebook : ''Am încheiat tratamentul pentru dependenţa de alcool; ceva cu care m-am confruntat în trecut şi voi continua să mă confrunt. Vreau să îmi trăiesc viaţa din plin şi să fiu tatăl care ştiu că pot fi. Vreau ca copiii mei să ştie că nu e nicio ruşine să primeşti ajutor când ai nevoie şi să fiu sursă de putere pentru oricine care are nevoie de ajutor dar îi este teamă să facă primul pas''.

Citește și: