Silviu Bănilă
15494 vizualizări 17 apr 2018

Anastasia Vashukevich, cunoscută şi ca Nastya Rybka, şi „gurul sexual” Alexander Kirillov sunt reţinuţi încă din luna februarie, în Thailanda, scrie dailystar.co.uk.

Poliţia a descins într-un imobil care găzduia „cursuri de sex” în oraşul Pattaya - cunoscut drept capitala sexului din Thailanda, deoarece este împânzit cu bordeluri şi prostituate.

Cursul costa până la 1.000 lire sterline pentru patru zile de „instruire” în „arta orgasmului”. Anastasia Vashukevich, în vârstă de 28 de ani, a susţinut că deţine înregistrări audio care ar face legătura între Vladimir Putin şi Trump, în cazul acuzaţiilor legate de implicarea Rusiei în alegerile americane din 2016.Cei doi „antrenori” au cerut ajutorul Statelor Unite, în timp ce erau escortaţi de poliţie. Fotomodelul are relaţii cu elita rusă şi a apărut la numeroase petreceri, alături de persoane din anturajul lui Putin.

Vashukevich şi Kirillov au fost puşi sub acuzare iniţial pentru lipsa permisului de muncă, dar sunt acuzaţi şi de implicarea în prostituţie şi alte infracţiuni.

Femeia s-a oferit să furnizeze „secretele” lui Putin unor jurnalişti americani, într-un clip video publicat pe Instagram, la scurt timp după arestarea ei în Pattaya.

„Sunt gata să vă ofer piesele lipsă... legate de Trump şi alegerile din SUA”, a declarat tânăra de origine belarusă.

Modelul a scris şi o carte despre „seducerea oligarhilor” - dar nu a precizat explicit dacă deţine informaţii compromiţătoare despre Putin şi Trump.

Într-un clip video pe care tânăra susţine că l-a realizat, adjunctul premierului rus, Sergei Prikhodko, se distrează pe iahtul miliardarului Oleg Deripaska. Materialul a devenit viral în februarie, după publicarea lui de către Alexei Navalnîi, cel mai vocal critic al regimului de la Kremlin.Deripaska, unul dintre oligarhii ruşi sancţionaţi de SUA în luna aprilie, a negat orice fărădelege şi ulterior i-a dat în judecată pe cei doi protagonişti ai procesului din Thailanda, pentru „încălcarea dreptului la intimitate”.

Mogulul din industria aluminiului a fost acuzat că acţionează în interesul ascuns al guvernului rus şi în trecut a fost asociatul lui Paul Manafort, nimeni altul decât amfitrionul campaniei electorale a lui Trump.Vashukevich a declarat: „Nu ne întoarcem în Rusia, deoarece vor deschide un caz împotriva noastră”.

„Ajutaţi-ne, deoarece nu ştim ce se întâmplă”, s-a adresat Kirillov autorităţilor din SUA.

Ambasadele celor două state, SUA şi Rusia, au refuzat să comenteze asupra acestui caz. Trump a negat vehement că Rusia ar fi tras sforile în alegerile electorale şi a spus că investigaţia reprezintă o „vânătoare de vrăjitoare”. Putin a negat de asemenea orice implicare în alegerile electorale, în ciuda faptului că reţelele de socializare închid mii de conturi ale presupuşilor săi „troli”.

Săptămâna trecută, Trump a scris pe Twitter: „O bună parte din sângele rău cu Rusia este cauzat de investigaţia coruptă şi falsă rusească. Nu există interesectări”, a declarat preşedintele SUA.

Citește și: