Mihai SCHIAU
1073 vizualizări 30 iun 2015

Înotul reprezintă doar una dintre cele trei probe ale ultra-triatlonului Enduroman Arch 2 Arc, care mai cuprinde 140 km de alergare, terminaţi deja de Andrei Roşu, şi 300 km de pedalat, pe care îi va face în cursul zilei de marţi.

Wall-street.ro scrie că Andrei Roşu a înotat chiar de ziua lui şi a devenit unul dintre cei doar 1.341 de oameni din lume care au trecut înot Canalul Mânecii. De asemenea, el se poate alătura celor doar 21 de oameni care au terminat până acum ultra-triatlonul Enduroman Arch 2 Arc, competiţie înfiinţată acum 13 ani.

„Vă mulţumesc din suflet pentru urări şi pentru sprijin! Pe parcursul probei de înot, echipa de suport îmi citea mesajele primite = re-energizare instant. Au contat ENORM încurajarile voastre, într-o cursă în care am vomat de 42 de ori (organizatorii au ţinut evidenţa şi mi-au spus ulterior că la 50 m-ar fi obligat să mă retrag), braţul stâng nu a mai fost funcţional după km 40, am trecut prin 2 "lanuri" de meduze-gigant roz şi violet, apa a avut 13 grade în UK şi 14 în Frannţ (...), iar curenţii ne-au 'ajutat' să parcurgem ultimii 4 km în... 8 ore! Pentru a 'străpunge' un curent mai slab, a trebuit să 'sprintez' 2 km (...) Efect secundar (normal pentru produsele cu cafeină): mi-au rămas doar 2 ore de somn (interval suficient, având în vedere că la ultra-triatloane nu prea se doarme... Vă pup şi vă mulţumesc (anticipat) şi pentru donaţiile către Hospice!”, spune Andrei pe pagina de Facebook, precizând că banii strânşi din donaţii vor fi daţi către Hospice Casa Speranţei.

Citește și: