Departamentul Social - Mediafax
7947 vizualizări 23 sep 2018

Elena Udrea, care se află în Costa Rica încă din luna februarie a acestui an, a povestit în exclusivitate pentru VIVA!, emoţiile prin care a trecut în timpul naşterii declanşate înainte de vreme.

”Am fost luaţi prin surprindere, când am fost la control. Medici au aproximat naşterea în 48 de ore şi am rămas în spital. La patru dimineaţa, când eu deja năşteam, în spital nu erau decât asistentele speriate”, a povestit Elena Udrea.

”Am născut total natural, pe viu. Când au venit şi medicii, în cinci minute am născut”, a adăugat aceasta.

Elena Udrea a declarat pentru Mediafax că se simte bine şi că a născut natural, iar travaliul a durat cinci ore.

"Totul a fost pe repede înainte. Ne-a luat prin suprindere pe toţi. S-a întâmplat totul în 5 ore. Nu am avut timp de emoţii. Plus durerile de la naşterea naturală. Aproape nu înţelegeam că deja se născuse. Copilul e foarte bine, complet sănătos, avea deja peste 8 luni, cu aproape trei kilograme, 50 cm, este considerată un copil mare la vârsta lui. Eu sunt foarte bine. Nu am dormit, nu mi-e somn, sunt gata să plec acasă", a declarat, pentru Mediafax, Elena Udrea.

Elena Udrea se află în Costa Rica din luna februarie a acestui an, unde a plecat după ce, în România au fost deschise pe numele ei mai multe dosare pentru fapte de corupţie. De altfel, în perioada de când se află în Costa Rica, Udrea a şi fost condamnată în Dosarul ”Gala Bute”.

Apariţia pictorialului şi a interviului în revista VIVA!, la sfârşitul lunii august, cu un titlu de copertă care vorbeşte despre Udrea aflată "în exil", a provocat multe reacţii în spaţiul virtual.

În interviul acordat revistei, Elena Udrea vorbeşte despre decizia de a deveni mamă, procedura de fertilizare in vitro la care a fost supusă şi viaţa pe care o duce Costa Rica.

 

Citește și: