Ana Obretin
3605 vizualizări 22 iun 2018

Albumul cuprinde 14 piese şi va fi lansat la 41 de ani de la moartea Regelui rock and roll, fiind a 93-a compilaţie postumă marca Elvis Presley. Albumul are titlul "Where No One Stands" şi include colaborări inedite cu Darlene Love, Cissy Houston, The Imperials şi The Stamps. Piesa care dă titlul albumului este un duet original, devenit posibil graţie tehnologiei moderne, astfel Lisa Marie si-a indeplinit visul sa cânte ALĂTURI DE TATĂL EI.

"A fost o experienţă foarte puternică şi emoţionantă să cânt în duet cu tatăl meu. Versurile par că îmi vorbesc şi mi-au atins sufletul. Sunt convinsă că acele versuri i-au 'vorbit' şi tatălui meu într-o manieră asemănătoare", a declarat Lisa Marie Presley.

Lisa Marie este şi producătorul acestui album, alături de Joel Weinshanker şi Andy Childs.

Născut pe 8 ianuarie 1935, la Tupelo, în Mississippi, Elvis Presley a intrat în legendă drept cântăreţul sărac care a reuşit în industria muzicală, albul care cânta ca un negru, sex-simbolul anilor '50 şi rebelul patriot. Elvis Presley a murit în reşedinţa sa din Memphis - Graceland -, pe 16 august 1977, la vârsta de 42 de ani, în urma unui stop cardiac cauzat de o supradoză de medicamente.

Elvis Presley a vândut un număr impresionant de albume, aproape un miliard. De asemenea, artistul american a jucat în aproximativ 30 de filme. Albumul va fi lansat pe 11 august 2018.

 

Citește și: