Vasile Magradean
555 vizualizări 17 apr 2019

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de organizatori, fanii lui Enrique Iglesias vor avea parte de o atmosferă incendiară şi un spectacol unic.

„Îndrăgitul cântăreţ latino, Enrique Iglesias, va ajunge pentru prima dată în oraşul din inima Transilvaniei şi va susţine în 29 octombrie 2019, ora 20 un concert care face parte din turneul <All the hits LIVE>. Eveniment va avea loc la BT Arena. Starul latino îşi va încânta fanii cu cele mai cunoscute piese <Bailamos>, <Rhythm Divine>, <Be With You>, sau <I Do not Dance (Without You)>, piese care deja sunt în toate topurile internaţionale. Nu este deja o surpriză faptul că Enrique este un îndrăgit al publicului român şi fanii artistului trebuie să se pregătească pentru două ore în care vor avea parte de o atmosferă incendiară şi un spectacol unic. O serie de efecte speciale, lumini şi proiecţii vor face ca acest concert să fie o experienţă greu de egalat pentru cei prezenţi”, se arată în comunicat.

Biletele vor fi puse în vânzare de joi, începând cu ora 10:00, şi vor fi disponibile pe eventim.ro.

Potrivit organizatorilor, Enrique Iglesias este considerat unul dintre cei mai influenţi cântăreţi ai momentului, nefiind niciun alt artist pop care să aibă atât de multe piese în topurile internaţionale într-un timp atât de scurt.

„Enrique Iglesias provoacă senzaţie de fiecare dată când se află pe scenă, iar piesele sale sunt fredonate de zeci de mii de oamenii la fiecare concert”, arată sursa citată.

Cu turneul „All the hits LIVE”, Enrique Iglesias a susţinut concerte în Praga, Budapesta, Ljubljana, Oslo, Atena, Copenhaga, Lisabona şi Kiev.

Citește și: