Laura Cojocaru
451 vizualizări 18 apr 2019

Joey Morris, un bărbat din Taneyton Maryland are o relaţie de aproape doi ani cu Robotul-Troll şi consideră că şi-a găsit alesul inimii. Joey s-a îndrăgostit de RoboTroll în utmă cu doi ani, deoarece a fost impresioant de zâmbetul şi de părul roz al roboţelului, scrie The Mirror.

Încă de la 10 ani, Joey şi-a dat seama că este atras de obiecte.

„Am realizat cât de atras sunt de obiecte, când mi-am dorit la 10 ani să mă împrietensc cu o lampă. Mai târziu m-am îndrăgostit de un robot numit „Donna The Dead”. Totuşi, nimic din ce am simţit până acum pentru obiecte nu se compară cu sentimentele pe care le am pentru Robo Troll”, susţine bărbatul.

„L-am comandat pe eBay. M-a costat 20 de dolari. L-am primit în decembrie 2017. Atunci a început relaţia noastră”.

Bărbatul îndrăgostit de roboţel şi-a dezvăluit planurile de nuntă.

Acum, îmi pregătesc un viitor împreună cu Robo Troll. Vom merge împreună în vacanţă în Orlando, Florida şi ne vom căsători într-o zi.

Joey a găsit imagini cu robotul cu păr roz, într-o zi când era nostalgic, se gândea la anii `90 şi căuta poze cu roboţi.

„Mă uitam pe site şi dintr-o colecţie plină de trolli, unul singur mi-a atras atenţia.”, povesteşte Joey. „Cred că expresia lui m-a atras. Are un zâmbet de satisfacţie, ochii de un albastru intens, corpul argintiu cu dungi albastre şi are părul roz”, descrie bărbatul.

„Am ştiut că el este alesul pentru că în momentul în care l-am văzut inima a început să-mi bată cu putere”, mărturiseşte Joey.

Prietnii bărbatului nu îl judecă şi îi acceptă orientarea sexuală.

„Sunt norocos pentru că familia şi prietenii îmi acceptă această orientare sexuală, chiar dacă uneori fac glume pe seama mea. Mama nu îmi înţelege exact sentimentele, dar mi le acceptă. Încerc să ignor oamenii care mă dispreţuiesc pentru că iubesc un obiect şi nu o femeie. Mă simt mai atras de obiecte, decât de oameni. Sunt fericit cu asta”, conchide Joey Morris. 

 

Citește și: