53046 vizualizări 26 mai 2012

Vineri seară a avut loc repetiţia live cu rochii de la EUROVISION 2012, moment crucial în stabilirea ierarhiei din FINALA EUROVISION 2012, deoarece acesta este momentul în care juriul din fiecare ţară votează. Voturile juriului contează 50% în ceea ce priveşte stabilirea ierarhiei finale la EUROVISION.

Aceasta este o regulă mai puţin cunoscută a concursului EUROVISION. Conform regulamentului postat pe site-ul oficial EUROVISION 2012, la punctul 1.3.3 se arată că juraţii din fiecare ţară urmăresc în direct transmisia ultimei repetiţii înainte de semifinale sau finală şi votează prestaţia din acel moment a formaţiilor.

ROMÂNIA ŞI SUEDIA AR PUTEA FI GRAV DEPUNCTATE

După semifinală, unde ELENA IONESCU a avut probleme cu casca, MANDINGA a mai avut parte de un moment nefericit. La repetiţia în care votează şi juriul, solista s-a încurcat în timpul refrenului ZALEILAH.

URMĂRIŢI INCIDENTUL LA MINUTUL 2.00

De asemenea, Loreen, reprezentanta Suediei şi marea favorită la câştigarea EUROVISION 2012, s-a înecat cu un fulg din recuzită, reuşind însă să treacă repede peste acest moment neplăcut şi să termine cu bine melodia.

URMĂRIŢI INCIDENTUL LA MINUTUL 2.15

Paradoxal, regula care ar putea compromite şansele Mandingăi în FINALA EUROVISION 2012 este tocmai regula care, foarte probabil, a salvat-o pe solista Elena Ionescu în semifinală şi a calificat Mandinga în ultimul act.

În semifinala de marţi, Elena nu a auzit sunetul în cască şi a cântat defazat în unele momente. Conform regulamentului, juriul a votat însă luni, la ultima repetiţie, când prestaţia Mandingăi a fost ireproşabilă.

PRESTAŢIA MANDINGĂI DIN ULTIMA REPETIŢIE ÎNAINTEA SEMIFINALEI

 

PRESTAŢIA MANDINGĂI DIN SEMIFINALĂ

Citește și: