2181 vizualizări 11 mai 2012

La EUROVISION 2012, membrii trupei MANDINGA vor evolua pe scena de la Baku îmbrăcaţi în alb, cu excepţia solistei formaţiei, Elena Ionescu, şi vor avea instrumente stilizate, a anunţat, joi, şeful delegaţiei României la EUROVISION 2012, Dan Manoliu, scrie Agerpres.

El a arătat că instrumentele membrilor Mandinga vor fi colorate şi că de designul acestora s-au ocupat artiştii plastici Alexandru Ghilduş şi Costel Badea.

Şeful delegaţiei României la Eurovision a precizat că solista formaţiei va avea două vestimentaţii semnate de Maria Lucia Hohan, una pentru prima semifinală Eurovision şi una pentru finală.

"Important este să treci de semifinală şi după aceea să câştigi", a spus Dan Manoliu, susţinând că bătălia în finală se va da între reprezentanta Suediei şi "altcineva".

La rândul său, Elena Ionescu a vorbit despre pregătirile privind participarea la Eurovision.
"Suntem un pic epuizaţi după toată pregătirea, pentru că avem o mare responsabilitate. Sperăm să nu dezamăgim pe nimeni", a spus solista trupei Mandinga.

Declaraţiile au fost făcute în cadrul unei întâlniri cu presa ce va fi difuzată pe 21 mai de TVR.

Şase membri ai trupei Mandinga - Elena Ionescu (voce), Alex Burcea (trompetă), Chupi - Marius Ciupitu (tobe), El Nino (congas), Omar (pian) şi Zah - Valentin Andrei Zachar (saxofon) - vor urca pe scena Eurovision de la ediţia din acest an.

Mandinga concurează în prima semifinală a concursului din 22 mai, care se desfăşoară la Baku. Cea de-a doua semifinală va avea loc în 24 mai, iar marea finală a concursului pe 26 mai. 

Citește și: