Raluca ION
3061 vizualizări 21 mai 2012

Cu doar o zi înaintea primei semifinale a EUROVISION 2012, trupa MANDINGA se află în topul jurnaliştilor străini, la concurenţă însă cu Buranovskiye Babushki, bunicuţele din Munţii Ural care reprezintă Rusia la concursul internaţional. „Suntem pe primul loc în topul jurnaliştilor străini în această semifinala, la concurenţă cu Rusia. Există un monitor pe care sunt afişate preferinţele lor, Rusia este cu puţin înaintea noastră, dar acest lucru se corectează de la o zi la alta”, spune pentru gândul managerul trupei MANDINGA, Sergiu Stoiadin.

Potrivit managerului, ZALEILAH va fi piesa din România care va face cea mai bună impresie la EUROVISION 2012 din ultimii 10 ani. „Lumea de aici o ştie pe stradă, ştie dansul, sunt o mulţime de motive să fim încrezători. Aseară am avut concert în aer liber, trupa Mandinga a închis seara, şi au fost 15.000 de oameni”, a continuat managerul trupei. El crede că piesa trupei Mandinga va primi voturi şi din ţările care nu votează în mod tradiţional cu România.

 „Piesa a fost licenţiată în toate ţările, în afară de America de Nord şi Australia, am făcut promovare în Moldova, Belgia, Olanda”, a mai declarat Sergiu Stoiadin. El a mai povestit că trupa MANDINGA stă în acelaşi hotel cu delegaţia Israelului şi cu cea a Norvegiei: „Am avut o surpriză plăcută, într-o dimineaţă un membru al delegaţiei Norvegiei a dansat Zaleilah”.

Managerul trupei crede că printre atuurile piesei se numără faptul că transmite o energie foarte bună, dar şi show-ul şi efectele speciale pe care telespectatorii le vor putea vedea în timpul semifinalei de pe 22 mai. „Toată lumea este într-o formă foarte bună, suntem foarte optimişti. Noi vrem ca piesa să fie hitul Eurovisionului şi sperăm să ne clasăm între primii 5”, a mai spus Sergiu Stoiadin.

Finala EUROVISION 2012 va avea loc pe 26 mai.

Gândul transmite EUROVISION 2012 LIVE TEXT.

Citește și: