Ionela SAMOILĂ
3690 vizualizări 17 mai 2012

Vor fi flăcări pe scena EUROVISION 2012 la numărul trupei MANDINGA. După prima repetiţie a trupei Mandinga pe scena de la Baku Crystal Hall, şeful delegaţiei României la Eurovision 2012 s-a declarat mulţumit de felul în care azerii s-au ocupat de organizarea evenimentului.

"Lumina este foarte bună, urmând să mai facem doar mici corecturi, camerele vor fi amplasate în aşa fel încât să surprindă cât mai bine show-ul Mandinga, iar efectele speciale sunt de-a dreptul impresionante. Dacă cele două piese care ne-au adus până acum pe locul 3 în finala Eurovision au avut flăcări pe scenă, am considerat că acest semn bun nu trebuie să lipsească din show-ul României de la Baku. Aşa că vom avea şi de data aceasta flăcări sincronizate cu ritmurile Zaleilah", a transmis, via Agerpres, Dan Manoliu, şeful delegaţiei României la Baku.

Duminică, atunci când a avut loc prima repetiţie a trupei Mandinga pe scena din capitala Azerbaidjanului, tehnicienii TVR au avut de remediat o problemă la chingile elastice cu care erau prinse instrumentele.

Prima semifinală Eurovision 2012 va avea loc în data de 22 mai, iar cea de-a doua este programată pentru data de 24 mai. Finala concursului se va desfăşura pe 26 mai. Citeşte în continuare cum este cotată Mandinga la casele de pariuri la Eurovision 2012.

 

Citește și: