Corina VÂRLAN
5148 vizualizări 24 feb 2013

UPDATE. Câştigătorul EUROVISION 2013 ROMÂNIA este CEZAR OUATU. Scandal imediat după anunţarea rezultatelor, Luminiţa Anghel consideră că un membru al juriului a dat un vot "şocant şi inadmisibil".

EUROVISION 2013, finala selecţiei naţionale. CEZAR câştigă EUROVISION ROMÂNIA 2013. Scandal după anunţarea rezultatelor

EUROVISION 2013. Câştigătorul EUROVISION 2013 ROMÂNIA, Cezar Ouatu, nu se poate bucura pe deplin


Duminică, 24 februarie, va avea loc cea de-a doua semifinală a selecţiei naţionale pentru participarea la concursul EUROVISION 2013. Ea poate fi urmărită de către telespectatori, în direct, începând cu ora 21:00, pe posturile de televiziune TVR1, TVR HD şi TVR Internaţional.

EUROVISION 2013 SEMIFINALA II poate fi urmărită, de la aceeaşi oră, şi online pe www.tvrplus.ro. Cei care vor să afle mai multe informaţii din culisele acestei competiţii pot accesa site-ul eurovision.tvr.ro.

În cadrul semifinalei de duminică, artiştii vor interpreta 16 piese şi se vor lupta pentru un loc între cei şase concurenţi care vor avea posibilitatea de a participa la marea finală a EUROVISION ROMÂNIA. Finaliştii vor fi aleşi în funcţie de preferinţele juriului şi în funcţie de votul telespectatorilor.

FOTO: YouTube

Cea de-a doua semifinală pentru participarea la EUROVISION ROMÂNIA 2013 şi marea finală, care va avea loc pe data de 9 martie şi în urma căreia va fi ales reprezentantul ROMÂNIEI la EUROVISION 2013, va fi prezentată tot de Paula Seling, Andreea Bănică, Ovi şi Marius Rizea.

Printre cei care vor urca pe scenă duminică la EUROVISION SEMIFINALA II se numără cântăreaţa, compozitoarea şi textiera ELENA CÂRSTEA, dar şi nepoata muzicianului mexican Carlos Santana, RENEE SANTANA, care va interpreta o piesă alături de AL MIKE (Mihai Alexandru) concurent ce a ajuns de 10 ori în finala EUROVISION ROMÂNIA.

Tot în cadrul ultimei semifinale a EUROVISION ROMÂNIA 2013 va apărea în faţa juriului şi a telespectatorilor şi CRISTINA, fosta solistă a trupei Impact, alături de membrii trupei ABCD din care face acum parte, dar şi LETICIA, concurenta care a reuşit să obţină locul cinci la selecţia naţională a EUROVISION 2011.

Alţi artişti şi trupe care vor lupta pentru un loc în marea finală a EUROVISION ROMÂNIA 2013 sunt OVIDIU ANTON, MOSQUITO, ALIN VĂDUVA, DIANA MATEI, 9 GARDENS, THE ZURALIA ORCHESTRA, NARCIS IUSTIN IANĂU, CLAUDIU MIREA, ANDREI LEONTE, CRISTIAN PRĂJESCU, JUL şi PHASER.

Cei şase finalişti care vor fi desemnaţi în urma semifinalei de duminică vor întâlni în cadrul finalei selecţiilor naţionale pe câştigătorii primei semifinale, mai exact LUMINIŢA ANGHEL, CASA PRESEI, ELECTRIC FENCE, TUDOR TURCU, CEZAR şi FREESTYLE.

Iată, mai jos, melodiile cu care artiştii vor participa la EUROVISION 2013 SEMIFINALA II:

1. OVIDIU ANTON

Sursă: YouTube

2. LETICIA

Sursă: YouTube

3. MOSQUITO

Sursă: YouTube

4. ALIN VĂDUVA

Sursă: YouTube

5. AL MIKE feat. RENEE SANTANA

Sursă: YouTube

6. DIANA MATEI

Sursă: YouTube

7. 9 GARDENS

Sursă: YouTube

8. THE ZURALIA ORCHESTRA

Sursă: YouTube

9. ABCD

Sursă: YouTube

10. ELENA CÂRSTEA

Sursă: YouTube

11. NARCIS IUSTIN IANĂU

Sursă: YouTube

12. CLAUDIU MIREA

Sursă: YouTube

13. ANDREI LEONTE

Sursă: YouTube

14. CRISTIAN PRĂJESCU

Sursă: YouTube

15. JUL

Sursă: YouTube

16. PHASER

Sursă: YouTube

Citește și: