Madalina Cerban - Mediafax
2238 vizualizări 18 mai 2013

CEZAR OUATU, care sâmbătă seară va reprezenta România în FINALA EUROVISION 2013, spune, că a definitivat toate detaliile show-ului său şi că este încrezător în vocea lui şi în piesa pe o interpretează, precizând că îşi doreşte să îi facă fericiţi pe toţi românii.

Totul despre FINALA EUROVISION 2013. Şansele lui CEZAR OUATU în FINALA

CEZAR OUATU va cânta pentru publicul de la Malmö Arena, precum şi pentru cei care vor urmări FINALA EUROVISION 2013 din faţa micilor ecrane sau online. În România, evenimentul va fi transmis în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe www.tvrplus.ro.

"Este momentul pe care, practic, l-am dorit şi l-am aşteptat de când am pus piciorul în Suedia. După cele două repetiţii de ieri, am definitivat toate detaliile show-ului. Mă simt bine, sunt încrezător în vocea mea, în piesa pe care o interpretez şi în show-ul pe care noi, românii, îl aducem pe scena de la Malmö. Îmi doresc ca în această seară să îi fac mândri şi fericiţi pe toţi românii şi pe toţi cei care mă apreciază", a declarat CEZAR OUATU înainte de FINALA EUROVISION 2013.

Dan Manoliu, în calitate de regizor al show-ului lui CEZAR OUATU la EUROVISION 2013 şi de şef al delegaţiei României, este de părere că repetiţia din seara de vineri a avut un mare potenţial de a-i aduce voturi artistului român, fiind, în opinia sa, "cea mai bună repetiţie de până acum". Aceasta a fost şi părerea compozitorului Cristian Faur, care a confirmat că melodia "It’s My Life" "s-a auzit impecabil aseară".

Sâmbătă, de la ora 21.00, telespectatorii TVR au ocazia să urmărească o ediţie specială "Drumul spre Malmö", moderată de Liana Stanciu, care va intra în legătură directă cu Malmö Arena.

Atmosfera din culisele EUROVISION 2013 şi tensiunea de dinaintea concursului vor fi simţite şi în casele românilor, iar Zoli de la Sistem, David Brian, Gabriel Băruţă şi Vlad Miriţă, invitaţi în studioul TVR, îşi reamintesc cum au trăit finala acestei competiţii în anii trecuţi.

Emisiunea poate fi urmărită la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe www.tvrplus.ro, fiind urmată, de la ora 22.00, de FINALA EUROVISION 2013, în direct de la Malmö Arena. Comentariul va fi asigurat de Liana Stanciu, iar notele acordate de români vor fi anunţate de Sonia Argint Ionescu. România este cea de-a 11-a ţară care va anunţa punctajul, după încheierea votării.

CEZAR OUATU va fi cel de-al 14-lea concurent în FINALA EUROVISION 2013, conform anunţului făcut vineri de organizatori. Ordinea completă a intrării în concurs a celor 26 de ţări participante în FINALA EUROVISION 2013 este următoarea: Franţa, Lituania, Moldova, Finlanda, Spania, Belgia, Estonia, Belarus, Malta, Rusia, Germania, Armenia, Olanda, România, Marea Britanie, Suedia, Ungaria, Danemarca, Islanda, Azerbaidjan, Grecia, Ucraina, Italia, Norvegia, Georgia şi Irlanda.

Românii nu-l vor putea vota pe CEZAR OUATU în FINALA EUROVISION 2013, însă artistul va putea primi puncte de la toate cele 39 de ţări care au fost în concurs, chiar dacă nu s-au calificat în această etapă. Doritorii pot vota şi prin instalarea pe dispozitivele mobile a aplicaţiei "EUROVISION Song Contest", realizată special pentru acest concurs de organizatorii competiţiei.

EUROVISION 2013. Cezar Ouatu, încurajat de fosta concurentă de la EUROVISION, Paula Seling

Citește și: