Corina VÂRLAN
2263 vizualizări 10 mar 2013

CÂŞTIGĂTORUL FINALEI EUROVISION ROMÂNIA, Cezar Oatu, va reprezenta ţara noastră în cea de-a doua semifinală a EUROVISION 2013 care se va desfăşura la Malmo, Suedia, pe data de 16 mai.

EUROVISION 2013, finala selecţiei naţionale. CEZAR câştigă EUROVISION ROMÂNIA 2013. Scandal după anunţarea rezultatelor

EUROVISION 2013. Câştigătorul EUROVISION 2013 ROMÂNIA, Cezar Ouatu, nu se poate bucura pe deplin

Motivul pentru care finalistul EUROVISION ROMÂNIA va fi nevoit să treacă şi de această etapă pentru a putea urca pe scena EUROVISION 2013 este acela că anul trecut reprezentanţii ROMÂNIEI la acest concurs, membrii trupa Mandinga, nu au reuşit să obţină decât locul 12 în clasament cu piesa "Zaleilah".

În PRIMA SEMIFINALĂ a EUROVISION 2013, de pe data de 14 mai, se vor lupta pentru un loc în MAREA FINALĂ a competiţiei cei care vor reprezenta Austria, Croaţia, Estonia, Moldova, Serbia, Belarus, Cipru, Irlanda, Muntenegru, Slovenia, Belgia, Danemarca, Lituania şi Rusia.

La A DOUA SEMIFINALĂ a EUROVISION 2013, din 16 mai, vor participa alături de cei din ROMÂNIA şi artişti din Albania, Bulgaria, Georgia, Islanda, Malta, Armenia, Finlanda, Grecia, Israel, Norvegia, Azerbaidjan, Macedonia, Ungaria şi Letonia.

Datorită rezultatelor foarte bune obţinute anul trecut la EUROVISION, în MAREA FINALĂ programată pentru data de 18 mai, şi-au asigurat deja un loc reprezentanţii Suediei, Franţei, Germaniei, Italiei, Spaniei, Suediei şi Marii Britanii.

 

Citește și: