Corina VÂRLAN
8880 vizualizări 23 feb 2013

UPDATE. Câştigătorul EUROVISION 2013 ROMÂNIA este CEZAR OUATU. Scandal imediat după anunţarea rezultatelor, Luminiţa Anghel consideră că un membru al juriului a dat un vot “şocant şi inadmisibil”.

EUROVISION 2013, finala selecţiei naţionale. CEZAR câştigă EUROVISION ROMÂNIA 2013. Scandal după anunţarea rezultatelor

EUROVISION 2013. Câştigătorul EUROVISION 2013 ROMÂNIA, Cezar Ouatu, nu se poate bucura pe deplin


Sâmbătă, 23 februarie, va avea loc prima semifinală a selecţiei naţionale pentru participarea la concursul EUROVISION 2013. Telespectatorii vor putea urmări, începând cu ora 21:00, EUROVISION 2013 SEMIFINALA I pe posturile de televiziune TVR1,TVR HD şi TVR Internaţional.

Prima semifinală a selecţiilor naţionale pentru participarea la EUROVISION 2013 va putea fi urmărită de la aceeaşi oră şi online, pe www.tvrplus.ro. Cei care vor dori să vadă mai multe imagini din culisele competiţiei vor putea accesa pagina web eurovision.tvr.ro.

În cadrul primei semifinale, artiştii vor interpreta 16 piese, dintre care doar şase vor ajunge în finală. Printre cei care se vor lupta pentru un loc în marea finală se numără şi Luminiţa Anghel. Aceasta a mai participat şi în trecut la concursul EUROVISION, reuşind să obţină împreună cu membrii trupei Sistem, una dintre cele mai bune performanţe ale României, mai exact locul al treilea în anul 2005 pentru piesa "Let Me Try".

FOTO: YouTube

Pe scenă vor urca şi doi dintre foştii concurenţi de la "Vocea României", mai exact Maximilian Muntean şi Brigitta, care va interpreta o piesă alături de partenerul său Mihai, dar şi o concurentă şi o trupă din Republica Moldova, mai exact Natalia Barbu şi Edict.

La EUROVISION 2013 SEMIFINALA I vor participa şi cei de la Electric Fence, unii dintre finaliştii selecţiilor naţionale pentru EUROVISION 2012, dar şi un interpret de manele din România, Liviu Mititelu.

Alţi artişti care se vor lupta pentru un loc în finală vor fi şi Tudor Turcu, Diana Hetea, Station 4, FreeStay, Spin & Cezar Dometi, Cezar, Tammy, Anthony şi Casa Presei, trupă al cărei solist este jurnalistul Robert Turcescu.

Duminică, 24 februarie, românii vor putea urmări cea de-a doua seminifinală a selecţiei naţionale pentru participarea la concursul EUROVISION 2013 şi de această dată urmând să fie alese şase piese pentru marea finală care va avea loc pe data de 9 martie.

Finaliştii vor fi aleşi atât în funcţie de preferinţele juriului, cât şi în funcţie de votul telespectatorilor. Câştigătorul finalei selecţiilor naţionale se va număra printre concurenţii care provin din 33 de ţări şi participă la EUROVISION 2013.

Iată, mai jos, melodiile cu care artiştii vor participa la EUROVISION 2013 SEMIFINALA I.

1. Luminiţa Anghel

Sursă: YouTube

2. Maximilian Muntean

Sursă: YouTube

3. Brigitta & Mihai feat. TIPS

Sursă: YouTube

4. Natalia Barbu

Sursă: YouTube

5. Casa Presei

Sursă: YouTube

6. Edict

Sursă: YouTube

7. Electric Fence

Sursă: YouTube

8. Liviu Guţă

Sursă: YouTube

9. Tudor Turcu

Sursă: YouTube

10. Diana Hetea

Sursă: YouTube

11. Station 4

Sursă: YouTube

12. FreeStay

Sursă: YouTube

13. Spin & Cezar Dometi

Sursă: YouTube

14. Cezar

Sursă: YouTube

15. Tammy

Sursă: YouTube

16. Anthony

Sursă: YouTube

Citește și: