Ionela SAMOILĂ
2971 vizualizări 25 feb 2012

Peste 100 de poliţişti din Dakota, Statele Unite, au folosit baza de date de la locul de muncă pentru a admira o fostă colegă. În urma unui control a ieşit la iveală că 24 de poliţişti s-au uitat de 133 de ori din 2007 până acum în dosarul de conducător auto al lui Anne Marie Rasmusson, o blondă atrăgătoare cu ochii verzi, scrie Daily Mail.

De la simpli agenţi până la ofiţeri superiori, toţi cei 104 bărbaţi s-au folosit în mod imoral de faptul că aveau acces la informaţiile din dosarele colegilor. Fişa cu datele personale ale frumoasei blonde a fost accesată în total de 425 de ori din 18 sedii diferite ale poliţiei din statul american.


"Nu cred că fotografia mea de pe permisul de conducere sau chiar altele în care apar merită atâta atenţie precum cea pe au acordat-o aceşti foşti colegi", spune Anne Marie Rasmusson.

Femeia a declarat că simte că i-a fost violată intimitatea într-un mod abuziv. Unul dintre poliştii implicaţi în scandal a spus că toţi colegii lui, indiferent de grad, s-au uitat la fotografia din dosarul ei.

Când avea 24 de ani, Anne Marie a intrat în slujba Poliţiei din St Paul. La vremea aceea blonda avea câteva kilograme în plus, iar un coleg a provocat-o să ţină o dietă care să o ajute să slăbească. A reuşit să dea jos aproape şapte kilograme în trei luni, după care a continuat exerciţiile şi dieta, ajungând să scape în total de 30 de kilograme.

Deşi era din ce în ce mai atrăgătoare, norocul nu a fost de partea lui Anne Marie. În 2003 a suferit un accident în urma căruia a fost nevoită să se retragă din Poliţie. Cu toate acestea ea a continuat exerciţiile fizice şi s-a înscris în competiţii de body building, alături de soţul ei, tot poliţist de profesie, care a continuat să meargă la slujbă.

Când un fost coleg i-a spus că arată foarte bine în poza din permisul de conducere, Anne Marie a început să intre la bănuieli. Apoi au urmat numeroase mesaje trimise de foştii colegi de muncă, invitaţii insistente şi complimente gratuite.

Agasată de bărbaţii care o tot contactau invocând că şi-au adus aminte de ea din senin, femeia a solicitat un control amănunţit al bazei de date la care au acces poliţiştii. Aşa a aflat adevărul care a bulversat-o.

Dacă se va dovedi în instanţă că cei 104 poliţişti au încăcat legea accesând informaţiile din dosarul fostei lor colege, ei şi-ar putea pierde locurile de muncă.

Citește și: