Gandul
46829 vizualizări 8 aug 2019

Bloggeriţa de sex Nadia Bokody din Australia a vorbit despre experienţa oribilă pe YouTube.

În clipul video, Nadia povesteşte cum a devenit atrasă de un englez, care lucra în biroul ei. În timpul unei călătorii de afaceri în Hawaii, cei doi s-au apropiat şi un lucru a dus la altul: Nadia s-a trezit repede în camera de hotel a bărbatului. Nu a fost însă o experienţă plăcută, scrie thesun.co.uk.

Ce spune Nadia: „Lucrurile au degenerat rapid. Nu era experimentat deloc...A fost ca şi cum doi virgini au făcut-o pentru prima dată. Nu am mai avut parte niciodată de o partidă de sex aşa jenantă”.

Nadia a descoperit cu stupoare că bărbatul nu mai avea prezervativul pe penis. „Am început să rupem aşternuturile hotelului”.

Cei doi s-au gândit că prezervativul ar fi rămas „blocat” în interiorul Nadiei.

„Chiar când credeam că un sex mai prost nu se poate...”, s-a plâns femeia.

Nadia nu a găsit prezervativul şi a crezut că l-au pierdut în camera de hotel. S-a îmbarcat într-un avion spre Australia, în ziua următoare. În compartiment, femeia a început să se simtă rău.

„Mă durea stomacul, simţeam o greutate în pelvis”.

A mers la WC-ul avionului, unde prezervativul a căzut din ea, la 24 de ore de la partida de sex.

„M-am gândit că aş putea fi gravidă”, a povestit tânăra. Din fericire, nu a fost cazul de o sarcină, dar Nadia promite că va fi mai atentă când face sex cu un bărbat, pentru a se asigura că prezervativul stă la locul lui.

FOTO: INSTAGRAM

Citește și: