Gandul
1309 vizualizări 13 oct 2019

În următorii şapte ani, tehnologia va evolua în aşa fel încât roboţii vor semăna întrutotul cu o femeie în carne şi oase, scrie dailystar.co.uk.

Preşedintele producătorului de păpuşi sexuale 1AM, Brent Lawson, a spus că firma lui oferă peste 30 de trupuri şi 100 de feţe diferite.

Clienţii îşi pot personaliza păpuşile, fie ele femei, bărbaţi sau transsexuali, croindu-şi astfel propriul partener „fantastic”.

Inteligenţa artificială evoluează însă atât de rapid încât în următorii şapte ani roboţii sexuali vor fi foarte realişti.

Brent recunoaşte că principalele comenzi vizează păpuşi „gonflabile” care să semene cât mai apropiat cu o persoană reală, actori, actriţe şi modele.

Totuşi, multe din aceste cereri sunt respinse, deoarece ar fi nevoie de acordul persoanei respective, pentru a fi „replicată”.

În altă ordine de idei, un alt pionier al industriei de jucării sexuale, Cloud Climax, a lansat superpăpuşa erotică Emma, despre care se spune că poate reţine personalitatea clientului, înainte de a se implica într-o „conversaţie”.

De asemenea, Realbotix, o altă firmă, doreşte să doteze modelele din silicon cu vedere, astfel încât acestea să-şi recunoască „stăpânii” într-o încăpere şi să îi strige pe nume.

foto: captură

Citește și: