652 vizualizări 29 dec 2017

Atunci când Molly McGinley a văzut câţiva voluntari ajutându-i pe oamenii fără adăpost, a simţit că trebuie să facă şi ea ceva pentru ei. Aşa a decis fetiţa să se ocupe, cumva, de aceste persoane care dorm pe străzi. 

Pentru că se apropia ziua ei, micuţa a găsit şi soluţia: a folosit toţi banii pe care i-a primit drept cadou şi a mers cu mama ei la cumpărături. 

Molly i-a dus daruri unei tinere de 23 de ani, Margaret Smith, care străieşte pe străzi, dormind în staţia Piccadilly. Margaret şi-a dorit să ajungă cântăreaţă când era mică şi a fost încântată că o fetiţă i-a adus mâncare şi cafea. Tânăra nu a putut să-i mulţumească altfel decât urându-i „Crăciun fericit!” micuţei Molly. 

„Mergeam pe stradă şi am văzut toţi acei oameni oferindu-le mâncare celor fără adăpost. Aşa că am întrebat-o pe mama dacă pot să fac şi eu acelaşi lucru şi ea mi-a spus că se poate. Aşa că am mers şi am cumpărat băuturi calde şi ciorbă şi mâncare şi i le-am dat lui Margaret”, a povestit micuţa pentru cei de la Manchester Evening News. 

Prin gestul său, Molly a dat dovadă de o inimă mare şi nu s-a gândit de două ori atunci când a venit vorba despre cheltuirea banilor primiţi de ziua ei într-un scop nobil. 

Citește și: