Silviu Bănilă
2031 vizualizări 16 mar 2019

Fiica lui Michael Jackson ar fi recurs la gestul extrem în urma lansării documentarului „Leaving Neverland”, despre presupusele abuzuri sexuale ale tatălui ei asupra unor minori, scrie Daily Mail, citând TMZ.

Surse apropiate familiei Jackson spun că serviciile medicale au ajuns la Paris în dimineaţa zilei de sâmbătă. În prezent, fotomodelul este în stare stabilă.

Recent, Paris a declarat pe reţelele de socializare că nu este de datoria ei să-şi apere tatăl acuzat de pedofilie. Michael Jackson a decedat în 2009 şi a lăsat în urmă o avere de 1,5 miliarde dolari. Paris Jackson şi fraţii ei, Prince şi Blanket, au moştenit jumătate din bani.

Cealaltă jumătate a mers la mama lui Michael Jackson, Katherine, custodele copiilor, deşi mama acestora, Debbie Rowe, se află în viaţă.

În iunie 2013, Paris Jackson a fost internată într-un internat, după o tentiativă de sinucidere şi a primit sfaturi de la medici, în vederea reluării legăturilor cu familia, de care se îndepărtase, pentru scurtarea perioadei de recuperare.

Citește și: