6531 vizualizări 29 nov 2017

În vîrstă de 31 de ani, sportivă de aerobic şi om de stiinţă, Katerina Tikhonova este fiica preşedintelui Rusiei, potrivit unuia dintre colegii săi care a confirmat informaţia pentru Reuters. După publicarea materialului, acesta a revenit asupra declaraţiilor, susţinând că nu a înţeles corect întrebarea. 

Manfred Mohab a confirmat pentru Reuters, în cadrul unui interviu la un eveniment de dans sportiv, că Tikhonova este fiica cea mică a lui Putin. Când a fost întrebat dacă Tikhonova este fiica preşedintelui rus, el a răspuns: „Da, ştiu, da cu siguranţă. Întrebat pentru a doua oară, el el a dat din cap afirmativ şi a spus „da”.

 

Kremlinul şi Tikhonova nu au avut o reacţie oficială în acest sens. 

După publicarea materialului, Mohab a contactat reuters şi a revenit asupra declaraţiilor iniţiale. „Nu pot să confirm că o cunosc fiica lui Putin. N-am nimic de-a face cu ei”, a spus el. Întrebat de ce a confirmat anterior că Tikhonova este fiica lui Putin, Mohab a spus: „Crede-mă, a fost atâta zgomot în sală încât unele lucruri nu le-am înţeles bine. Deci nu este sigur că ţi-am dat răspunsul corect”.

Citește și: