Mădălina CHIŢU
11182 vizualizări 26 dec 2013

MIHAI CHIŢU - ECHIPA HORIA BRENCIU - ESTE CÂŞTIGĂTORUL VOCEA ROMÂNIEI 2013. Sânziana Niculae – echipa Marius Moga a ieşit pe locul 2 în topul preferinţelor publicului, urmat de Adrian Nour - echipa Smiley şi de Marius Marin. Cei patru FINALIŞTI VOCEA ROMÂNIEI au luptat pentru tilul de VOCEA ROMÂNIEI 2013 şi pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

gândul a transmis live text. mai jos puteţi vedea principalele momente din FINALA VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

UPDATE 0. 20 MIHAI CHIŢU, CÂŞTIGĂTORUL VOCEA ROMÂNIEI 2013, a cântat la final alături de antrenorului lui Horia Brenciu melodia o sole mio. Brenciu nu şi-a putut stăpâni emoţiile şi a început să plângă în timp ce cânta.

UPDATE 0.18 "Vreau să vă povestesc ceva: am venit la fiecare preselecţie. Am plecat acasă la primul, şi la al doilea. La al treilea l-am câştigat. Vă mulţumesc că aţi avut răbdare cu noi. Mulţumesc VOCEA ROMÂNIEI. Multumesc celor care au votat. Nu îmi vine să cred ce mi se întâmplă", au fost primlee cuvinte ale lui MIHAI CHIŢU, CÂŞTIGĂTORUL VOCEA ROMÂNIEI, 2013, după anunţarea clasamentului..

UPDATE 0. 14 CÂŞTIGĂTORUL VOCEA ROMÂNIEI 2013 ESTE MIHAI CHIŢU, ECHIPA BRENCIU, locul al doilea fiind ocupat de Sânziana Niculae, FINALISTA lui Marius Moga. Astfel, ECHIPA HORIA BRECIU CÂŞTIGĂ VOCEA ROMÂNIEI pentur al doilea an consecutiv. Anul trecut echipa antrenată de Brenciu a câştigat competiţia de la ProTv cu Julie Mayaya.

UPDATE 0.09 Cei 4 FINALIŞTI VOCEA ROMÂNIEI au fost invitaţi pe scenă pentru a se citi clasamentul. Pe locul 4 în topul clasamentului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, este ocupat de Marius Marin - concurentul Loredanei. Locul 3 este ocupat de Adrian Nour.

Primele două locuri sunt ocupa de Mihai Chiţu şi Sânziana Niculae. "Diferenţa e de câteva zecimi de procente. Unul are 37,34% iar celălalt 36,56%. Aşadar foarte apropiat", a spus Bartoş.

UPDATE 0.00 Paverl Bartoş a spus STOP VOT.

"Am avut parte de spectacol. ce îmi place mie să cred că atunci când dai toţi ce poţi nu ai ce să regreţi. felicit pe toţi antrenorii, inclusiv pe mine pentru această seară", a spus Marius Moga cu doar câteva momente înainte de a se anunţa CÂŞTIGĂTORUL VOCEA ROMÂNIEI 2013.

"1993 a început Robingo. După 20 de ani de televiziune pe care le-am trăit aici am simţit cele mai puternice emoţii. Ceea ce e formidabil la VOCEA ROMÂNIEI e că intri într-un joc foarte serios. Fără VOCEA ROMÂNIEI nu l-aş fi cunoscut pe Pavel, pe Loredana, pe Smiley, pe Moga, band-ul. pavel Bartoş e o plăcere să îl urmăresc îmi place umorul lui. Îmi place cum îşi face părul, dar asta e altă poveste", a spus Horia Brenciu.

Loredana este următărul jurat care exprimă câteva gânduri despre VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. "Sunt extrem de onorată să fiu aici, iecare clipă aici e o descoperire. Am descoperit oameni extraordinari şi mă descopăr şi pe mine în fiecare clipă", a spus Loredana.

"Ştii ce e frumos la show-ul ăsta: nu e nimic regizat. Emoţia nu poţi să o scrii. Aş vrea ca oamenii de acasă să uite de ură de datorii de probleme. Aş vrea ca oamenii de acasă să se bucure de acest show. UItaţi de ură, învăţaţi să iubiţi cu adevărat", a spus Smiley.

UPDATE 23. 56 Loredana şi-a lansat la FINALA VOCEA ROMÂNIEI 2013 ultimul său single - Magic.

UPDATE 23. 40 Vizi Imbre, FINALIST VOCEA ROMÂNIEI, sezonul trecut, a revenit pe scena care l-a făcut cunoscut şi şi-a lansat piesa "După ani şi ani", în colaborare cu Shift. Piesa a fost compusă de Marius Moga.

UPDATE 23. 25 "Mi s-au întâmplat multe în viaţă, chiar dacă am 19 ani. Unul dintre ele a fost atunci când m-am îndrăgostit prima oară. În seara asta o să îmi aduc aminte de acel moment", a spus Sânziana Niculae. Aceasta a compus chiar şi o melodie dedicată momentului respectiv. Antrenorul ei Moga i-a promis că va găsi o modalitate prin care piesa respectivă o va transforma în hit.

"Killing my softly" este cea de a treia piesă pe care Sânziana şi mentorul ei marius Moga au pariat pentru a câştiga VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

"Toată melodia a fost cântată pe acapela. A fost o premieră la VOCEA ROMÂNIEI", a spus Pavel Bartoş.

"Eu aş vrea să îl felicit pe Marius pentru ce a făcut aici. Aş vrea să o felicit şi pe Sânziana. Aş vrea să mulţumesc întregii echipe. Vreau să o aplaud pe Mona Segal. Vă mulţumesc vouă colegilor mei. Vă mulţumesc vouă pentru că fără voi emisiunea nu ar fi fost la acest nivel", a spus Horia Brenciu la finalul momentului Sânzianei.

"Cred că cei mai imposrtanţi sunteţi voi - concurenţii. Ce ai făcut în seara asta a fost superb. Ai reuşit să cânţi şi să faci faţă. Ai o ureche foarte bună, un simţ muzical şi o candoare. Bravo", a spus Loredana

"Ai reuşit să stârneşti în Moga o pasiune cum rar am văzut. El foarte rar se agită aşa de mult. Sper să se agite la fel de mult şi de acum îninte pentru că meriţi", a spus şi Smiley.

"Băi, Sânziana, nu e pentru că eşti parte din echipa mea, dar ai acel ceva care te diferenţiază. Ai fost singura femeie care a ajuns în FINALA VOCEA ROMÂNIEI cu trei hălăi. Vocea ta are nevoie doar de show. Mi se pare un lucru inedit tot ce ai făcut tu. Nimeni nu şi-a depăşit condiţia. Au cântat mai bine decât atunci când au venit aici, dar tu ai reuşit asta", a spus Moga la finalul prestaţiei FINALISTEI VOCEA ROMÂNIEi 2013.

UPDATE 23. 16 În FINALA VOCEA ROMÂNIEI 2013 aa cântat şi trupa DeMBoy, alcătuită din foşti concurenţi d ela VOCEA ROMÂNIEI. Marius Moga este cel care i-a adunat pe cei trei foşti concurenţi: Angelo, Felix şi Andre, şi i-a transformat într-un band. "One way or another" au cântat cei trei.

UPDATE 23. 06 "Mi-am promis să mă bucur de fiecare moment pe care îl voi petrece aici", a spus Mihai Chiţu despre ceea ce a însemnat VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

Mihai Chiţu şi Corina Chiriac au cântat în duet. Cei doi nu doar au cântat, dar au şi dansat.

"Îi mulţumim lui Horia Brenciu de acest spectacol de varietăţi. E bine că ne aduce aminte de piese din trecut. Mă bucur că avem de toate la VOCEA ROMÂNIEI", a spus  Moga.

"Mă bucur că am loc în faţă la acest spectacol. Nu vezi aşa ceva nicăieri în România. Bravo. Felicitări", a spus Smiley.

"E greu să cânţi lângă Corina Chiriac. Momentul a fost nostalgic", a spus Loredana

"Trebuie să vă spun că după cele trei intervenţii pe care le-a avut Mihai Chiţu, el a aflat ce trebuie să cânte în urmă cu 5 zile. El nu este un solist vocal este un agent de vânzări. Îi mulţumesc Corinei", a spus Brenciu.

UPDATE 22. 58 "Experienţa asta mi-a schimbat viaţa. Sper să fie un drum frumos de acum, cât o să fie el", a spus Adrian Nour înainte de a urca pe scenă şi de a cânta ultimul cântec de la FINALA VOCEA ROMÂNIEI 2013.

"Locura" este piesa pe care a cântat-o în solo FINALISTUL LUI MSILEY ÎN FINALA VOCEA ROMÂNIEI, 2013. Acesta a fost acompaniat de Trio Zamfirescu. La finalul prestaţiei sale publicul l-a aplaudat îndelung.

"M-ai emoţionat. Să cânţi Fado e un act de curaj, mai ales în FINALA VOCEA ROMÂNIEI 2013. Limba portugheză are o dulceaţă care te face să înţelegi tot ce vrei să spui chiar dacă nu înţelegi limba. Ritmic este o piesă foarte grea. Bravo", a spus Loredana.

"Când ai venit la VOCEA ROMÂNIEI ai cântat tot în portugheză. Mă bucur că Smiley ţi-a ales o piesă tot în portugheză. Bravo. Cred că aş vrea un bilet la viitoarele tale spectacole", a spus Brenciu despre prestaţia lui Adrian Nour.

"Eşti un artist. Nu pot să spun decât atât: eşti un artist. Nu pot decât să te aplaud. Bravo", a spus Moga.

"Are atât de multe de oferit ca artist, ca om. M-a leşinat momentul deşi l-am văzut de atâtea ori la repetiţii. Nu am înţeles un cuvânt, dar am simţit toate cuvintele. Eu asta votez la VOCEA ROMÂNIEI", a spus Smiley despre elevul său la FINALA VOCEA ROMÂNIEI 2013.

UPDATE 22. 40 "Experienţa vieţii mele. Asta a fost. Îmi aduc aminte de emoţia audiţei, apoi a urmat duelul, iar mai apoi intrarea în live-uri, atunci când începe euforia aia mare. Scena asta o să fie scena vieţii mele ", a spus Marius Marin înainte de a cânta ultima piesă - Unforgettable, alături de antrenoarea sa Loredana.

„Eu cred că la acets moment am văzut-o cea mai emoţionată din toate timpurile. Secvenţa asta mă duce la Casablanca. A fost un moment emoţionat care a atras aplauze", a spus Brenciu.

"Nu mai spun nimic. Eu când spun ceva lumea zice cîă sunt răutăcios. Loredana te-a completat. Bravo", a spus Marius Moga.

"Ăsta a fost cel mai emoţionant şi cel mai bun moment de până acum. Ţi se potriveşte excepţional piesa asta, iar Loredana impresionează de fiecare dată când apare pe scenă. Bravo", a spus Smiley despre prestaţia lui Marius Marin.

"Am păstrat acest moment pentru finală. Nu îl aveam de la început pregătit. Toate se leagă. Publicul l-a ales să ajungă până aici. Acestă piesă arată că are clasă. Nu cântă ca alţii, cântă ca el. În seara asta ai reuşit să arăţi că eşti un muzician şi un pianist şi un actor de Hollywood, de ce nu", a spus Loredana la finalul duetului pe care l-a avut cu elevul său - Marius Marin FINALIST LA VOCEA ROMÂNIEI 2013.

UPDATE 22. 24 Sânziana Niculae - singura fata din MAREA FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, urcă a doua oră pe scenă. Pentru a doua prestaţie Sânziana va cânta în duet cu Bodo, solistul trupei Proconsul.

"Who wants to live forever" - Queen este piesa pe care cei doi au cântat-o în MAREA FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3

"Personal aş fi vrut să aud un dialog muzical. Mesajul acestei melodii e foarte interesant. În final rămâne doar unul. Cred că tot ce s-a întâmplat aici e de trecut în paginile televiziunii. felicitări", a spus Brenciu.

"Un moment emoţional. Felicitări că ai reuşit să rămâni clasică şi nebunatică, cum eşti tu", a spus Loredana.

"Vreau să îl felicit pe colegul şi prietenul meu Marius pentru acest moment. Foarte frumos. Laser, frate", a spus Smiley.

"Nu era un moment în care cei doi să se ţină de mână şi să îşi jure dragoste veşnică. E o piesă care e valabilă pentru toţi oamenii care au iubit foarte mult o persoană. Bravo", a spus Moga despre prestaţia elevi sale.

UPDATE 22. 14 Georgia Dascălu a reveni pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI. Aceasta şi-a lansat la MAREA FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 primul single - Ambition, compusă de mentorulmei Horia Brenciu.

UPDATE 22.04 Mihai Chiţu cântă şi el a doua piesă pregătită pentru MAREA FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI. cea de a doua melodie este un solo - Caruso a larei Fabian.

Horia Brenciu a izbucnit în plâns la finalul piesei cântate de Mihai Chiţu.

"E novoie de o voce ca a ta. Omenii vor să aculte piese mai vechi, mai sensibile. Te apreciez şi te aplaud", a spus Smiley.

"Frumos. E un cântec sublim. O voce spendidă. Ştii să transmiţi emoţie. Un pic manierist, din punctul meu de vedere", a spus Loredana.

"Oameni buni, nu îmi e ruşine să o spun: omul ăsta mă emoţionează. Nu văd alt om care să câştige concursul. Bravo, Mihai", a spus Brenciu la finalul prestaţiei elevului său.

UPDATE 21. 55 Adrian Nour urcă pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, pentru a doua oară la FINALA VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

"Dacă l-aş asculta fără să îi văd faţa nu l-aş recunoaşte pentru că timbrul lui nu poate fi recunoscut", a spus loredana despre calităţile lui vocale.

Horia Brenciu a spus că Adrian Nour este artistul României, în timp ce Mihai Chiţu este VOCEA ROMÂNIEI.

Adrian Nour a urcat pe scenă alături de antrenorul său Smiley. Cei doi au cântat melodia "I can't dance" a celor de la Geneisi.

"Mi-a plăcut momentul şi ideea cu feţele lui Adrian Nour. Bravo Smiley, bravo Adi sunt mândru de voi", a spus Brenciu.

Smiley a explicat că piesa nu a fost aleasă întâmplător, ci a fost una tematică având în vedere că Moga a spus în repetate rânduri pe parcurul emisiunii că a dansa step nu reprezintă un lucru extraordinar.

"Este foarte emoţionat tot ce se întâmplă pe această scenă. E foarte emoţionant să cânţi alături de Adi. Eu am uitat un vers", a spus Smiley la finalul piesei.

UPDATE 21. 40 Marius Marin revine pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, ÎN MAREA FINALĂ. Acesta cântă alături de Paul Ciuci, solistul trupei Compact.

Elevul Loredanei a fost aspru criticat de Marius Moga, care a spus despre despre el că are momente în care exagerează din punct de vedere vocal. Horia Brenciu a spus că elevul Loredanei chiar falsează.

„Cântec pentru prieteni” este pesa pe care cei doi au pregătit-o pentru FINALA VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

"A cântat foarte compact. I-a fost greu să stea lângă o legendă, dar te-ai descurcat", a spus Horia Brenciu.

"Să cânţi cu solistul original de la Compact este un mare noroc", a spus Smiley.

"Mă bucur că colegii mei sunt atât de duplicitari. Una zic şi alta fac. Mi-au plăcut comentariile răutăcioase ale colegilor mei", a spus Loredana făcând referire la comentariile făcute de colegii săi înainte ca Marius Marin să urce pe scene.

UPDATE 21. 25 După primele prestaţii ale celor patru FINALIŞTI VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, s-au deschis liniile de votare. Astfel, publicul îşi poate vota favoritul.

UPDATE 21. 16 Sânziana Niculae din echipa lui Marius Moga este următoarea FINALISTĂ VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 care urcă pe scenă şi va cânta prima piesă pregătită pentru MAREA FINALĂ VOCEA ROMÂBNIEI, SEZONUL 3.  "Îmi amintesc că în trecut stăteam şi mă uitam şi îmi spuneam cum ar fi fost dacă eram acolo pe scenă", a mărturisit FINALISTA lui Moga de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

"Fata asta are ceva special şi mă simt cu ea în finală cel mai aproape de a câştiga", a spus Moga înainte de prestaţia concurentei.

"Hips don't lie" au cântat cei doi în MAREA FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

"Sunt chiar uimit. A fost bine băieţi, foarte bine. Vreau să spun că acest ,moment mi-a creat o surpriză foarte mare. Vocea lui Marius a ajuns la maturitate. Vocea lui Marius poate da drumul la foc. Bravo", a spus Brenicu.

"Foarte colorant, foarte vibrant. Mă bucur că în sfârşit ai reuşit să cânţi Shakira aşa cum ţi-ai dori", a spus şi Loredana.

"Adevărul e că Sânziana de mulţi ani de zile cochetează cu piesele Shakirei. Cel mai mult m-am bucurat când Shakira i-a urat succes pe pagina ei de Facebook", a spus Moga despre prestaţia Sânzianei Niculae.

UPDATE 21. 02 Adrian Nour - echipa Smiley - continuă FINALA VOCEA ROMÂNIEI. "Primesc tot felul de mesaje şi lumea mă întreabă unde eram până atunci. Cred că aveam nevoie de acest moment pentru a deveni cunoscut", a spus Nour înainte de a urca pe scenă.

Acesta cântă în duet cu Sore "A whole new world".

"Vreau să spun că v-aţi potrivit perfect şi ar trebui să faceţi ceva împreună", a spus Brenciu, care a fost imediat completat de Moga:"Ceva artistic".

"Mi-a plăcut şi ţi se potriveşte şi a fost un moent aşa de poveste. Bravo", a spus Moga.

Loredana a spus că momentul lui Adrian Nour a fost unul bun. "V-aţi concentrat şi v-aţi iubit pe scenă. Bravo", a spus Loredana.

"Mă bucur că am creat acest moment împreună cu voi", a spus Smiley.

UPDATE 20. 54 "Rythm of my heart" a cântat Marius Marin în FINALA VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

"Eu am crezut că dacă Loredana a avut ideea să aducă tobele am crezut că mi se va cânta Bunica bate toba. Când am auzit că e ceva în engleză, mamă, m-am topit", a spus Horia Brenciu despre numărul pregătit de Marius Marin.

Marius Moga a spus că îi place vocea lui Marius Marin ca şi timbru. "Bravo", a spus Moga.

"Felicitări că ai ajuns până aici. Mie mi se pare o onoare să ajungi până aici. Oamenii au decis asta. E cel mai diferit moment de până acum. Vă felicit", a spus Smiley.

"Marius ai dat dovadă că ai forţă, ai sensibilitate, eşti un spartan. Acest cântec te-a pus în valoare", a spus Loredana.

UPDATE 20. 41 Mihai Chiţu este primul concurent care va deschide MAREA FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. "Familia mea a fost mai increzatoare decât mine. Eu sunt mai fixist. Au fost alături de mine toţi. Au fost alături de mine şi m-au înţeles", a spus concurentul.

Horia Brenciu s-a arătat extrem de sigur pe faptul că concurentul său are mari şanse să devină CÂŞTIGĂTORUL VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

Mihai Chiţu cântă alături de antrenorul său Horia Brenciu "O sole mio". Momentul celor doi a adus publicul prezent la MAREA FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI în delir. Cei doi au fost aplaudaţi îndelung.

"Suntem în finală. Mi se pare o deschidere foarte bună. Nu am nimic de comentat. În seara asta vreau să stau şi să mă bucur de spectacol. Te felicit că ai ajuns până aici. Bravo", a spus Smiley.

"Fiecare concurent trebuie să îşi primească criticile de la publicul din sală, de acasă. Nu mai contează criticile noatre", a spus Marius Moga.

"Mă bucur că am ajuns în finală cu toţii şi că ne bucurăm de acest spectacol cu toţii", a spus şi Loredana.

Horia Brenciu a mărturisit că a avut emoţii în momentul pe care l-a avut cu elevul său. "E foarte greu, mai ales când cânţi alături de o voce mult mai bună decât a ta",a  spus Brenciu

UPDATE 20. 35 Loredana şi Nicoleta Luciu au surprins prin ţinutele sale. Loredana a ales pentru MAREA FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, o rochie de culoare nude, în timp ce Nicoleta Luciu a optat pentru o rochie roşie.

UPDATE 20.30 MAREA FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI a început. Toţi concurenţii din SEZONUL 3 care au ajuns în etapa LIVE a show-ului de la ProTV au revenit pe scenă. Aceştia au cântat O happy Day.

UPDATE 20.18 Horia Brenciu a postat o serie de mesaje pe contul personal de Facebook înainte de MAREA FINALĂ de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. Ultimele antrenamente pentru MAREA FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, au început încă de dimineaţă. Horia Brenciu a publicat şi o serie de fotografii în care apar FINALISTUL MIHAI CHIŢU.

UPDATE 20.15 Georgiana Dascălu, fostă concurentă în echipa lui Brenciu, de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, revine pe scenă. Eleva lui Brenciu îşi lansează primul single.

UPDATE 20.10 Sânziana Niculae este susţinută de Shakira. Celebra cântăreaţa a postat pe conturile persoanle de Facebook şi Twitter un mesaj de susţinele pentru FINALISTA de la VOCEA ROMÂNIEI.

În această seară, la ProTv, începând cu ora 20.30, începe lupta pentru desemnarea celui de-al treilea CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI. gândul transmite live text.

Publicul este cel care decide cine este CÂŞTIGĂTORUL VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

Până la desemnarea celui de-al treilea CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI ultimii 4 concurenţi rămaşi în concurs vor trebui să prezinte trei momente: unul solo, unul alături de mentorul de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, şi încă unul alături de vedetele invitate să cânte în FINALA VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

Sânziana Niculae – echipa Marius Moga - va cânta în duet cu Bodo, solistul de la Proconsul, Smiley o va aduce pe Sore pe scenă alături de Adrian Nour, Brenciu a pregătit un moment special cu Mihai Chiţă şi Corina Chiriac, iar Loredana l-a cooptat pe Paul Ciuci, solistul trupei Compact, pentru a interpreta o melodie alături de Marius Marin.

În această seară la ProTv, începând cu ora 20.30, este desemnat CÂŞTIGĂTORUL VOCEA ROMÂNIEI, SEZONULUI 3, şi a marelui premiu în valoare de 100.000 de euro, oferit de COSMOTE.

Citește și: