Simona TUDORACHE
61751 vizualizări 1 mai 2017

Gessica avea aproape totul la 27 de ani, frumuseţe şi faimă. Reuşise să ajungă până în finala Miss Italia, să îşi facă un nume în showbizzul italian şi o carieră în televiziune.  Piesele ei muzicale erau tot mai apreciate, iar ultimul videoclip fusese foarte bine primit de public.

Pe 10 ianuarie, chiar în ziua în care tânăra comemora şase ani de moartea fratelui său, a fost aşteptată în faţa casei de cel de care se despărţise după o relaţie de trei ani. Hotărât să se răzbune, Jorge Edson Tavares i-a aruncat acid sulfuric pe faţă. Tânăra de 27 de ani a stat două luni în spital, iar acum luptă să nu îşi piardă vederea la un ochi. Gessica va avea prima intervenţie chirurgicală abia peste un an de zile, dar până atunci urmează un tratament care o costă 600 de lire pe lună.  La prima apariţie în public, Notaro a rostit printre lacrimi. "Vreau să vedeţi ce mi-a făcut. Asta nu e iubire. M-am rugat lui Dumnezeu să-mi ia frumuseţea, dar să-mi lase ochii. A ales acea zi intenţionat, pentru că ştia că este data la care comemoram cei şase ani de la moartea fratelui meu", a  spus tânăra.

 

"Chiar dacă voi fi mai bine, aceste cicatrici interioare le voi purta tot restul vieţii mele. Îmi va fi întotdeauna teamă să ies din maşină şi să mă duc acasă, pentru că voi trăi din nou şi din nou acea scenă', a adăugat Gessica Notaro.

Citește și: