Silviu Bănilă
607 vizualizări 11 iun 2018

Fiul actorilor Farrah Fawcett şi Ryan O'Neal, Redmond, a fost acuzat de tentativă de omor, după ce a atacat mai multe persoane străine, scrie independent.co.uk.

Redmond O'Neal a înjunghiat o persoană doar pentru că „s-a uitat la el”, în zona Venice Beach, Los Angeles. Trei ore mai târziu, a înjunghiat o altă persoană în faţă, gât şi torace. Între 2-5 mai, agresorul a comis cinci atacuri. Poliţia a făcut legătura între fiul lui Fawcett şi infracţiunile respective după ce l-a arestat sub suspiciunea de comitere a unui jaf la un magazin 7-11 din Santa Monica, în data de 8 mai, unde tânărul a folosit un cuţit.

Redmond O'Neal rămâne în custodia poliţiei din Los Angeles. În trecut, fiul celebrei actriţe Farrah Fawcett a fost condamnat pentru deţinere de droguri (2009) şi deţinere ilegală de arme (2015).

El este singurul copil al actriţei Farrah Fawcett, care a murit de cancer în 2009 şi a fost cunoscută pentru rolul din serialul „Îngerii lui Charlie”, dar şi alte producţii de succes.

Tatăl agresorului, care fost nominalizat la premiul Oscar pentru „Love Story” şi are alţi trei copii dintr-o relaţie anterioară, a primit un diagnostic de cancer la prostată în fază terminală, în 2012.

Şirul de infracţiuni a început în 2 mai, când prima victimă a fost lovită de un „suspect alb, cu părul roşcat şi tatuaje distincte”, în cartierul Palms din Los Angeles.

În ziua următoare, un bărbat a fost lovit în cap, după ce a încercat să discute cu agresorul în faţa unui magazin. În data de 4 mai, în jurul orei locale 5 PM, în apropiere de Venice Beach Boardwalk, „un bărbat alb s-a uitat la suspect, care l-a înjunghiat cu un cuţit”.

Un alt bărbat a fost atacat de Redmond O'Neal în timp ce se deplasa seara spre maşina personală. A cincea victimă a fost atacată cu un briceag de suspect într-o cafenea din Venice Beach, în data de 5 mai. Redmond O'Neal a fost acuzat de jaf, agresiune cu o armă letală şi posesie de droguri, în cazul jafului asupra unui magazin, comis în data de 8 mai.

Avocatul lui Redmond O'Neal nu a dorit să comenteze acuzaţiile la adresa clientului său.

Citește și: