Gandul.info
Silviu Bănilă
19774 vizualizări 22 iul 2018

Curtis „Informatorule Confidenţial” Jackson, eşti supărat pentru că mama fiului tău cel mare nu mai vrea să fie cu tine! Fiul tău, sânge din sângele tău şi carne din carnea ta, nu mai vrea să aibă de a face cu tine! Nu ai mai avut un hit la radio de nu ştiu când şi cei de la Interscope te-au părăsit.

Eşti invidios pe orice rapper, atlet, artist care se descurcă. Eşti un sifonar binecunoscut şi am dovezi în sensul ăsta. Vorbeşti despre Ja-Rule, dar i-ai furat stilul şi ai fugit! Eşti singurul aşa zis rapper care NU A MUNCIT O ZI ÎN VIAŢA LUI!

Ar trebui să-i ceri scuze adevăratului 50Cent, pentru că i-ai furat numele şi povestea. Ai ajuns vedetă după ce ai fost împuşcat de mai multe ori şi ai supravieţuit ca să povesteşti şi crezi că asta înseamnă GANGSTER? De când?

Locuieşti într-un rahat de apartament în Jersey, eşti mereu băgat în treburile altora, pentru a rămâne relevant, ai vrut să devii blogger, pentru că, evident, nu ai altceva mai bun de făcut.

Eşti supărat că Kanye West ţi-a distrus cariera? Eşti plin de datorii. Am verificat la fisc şi Curtis Jackson a dat faliment, nu Floyd Mayweather. Eşti ca o târfă, de ce nu spui tuturor că ai luat herpes de la un DJ? Unde sunt meme-urile cu asta? Sau să scrii că acel contract al tău cu Coca-Cola nu valora 300 milioane de dolari, mincinosul naibii sau că acel colier G-Unit pe care ţi l-au furat era de fapt un FALS.

Ţine minte, am fost mereu cu tine şi Bruce, şoferul tău, a fost şi şoferul meu. Ştiu unde ţi-ai îngropat toate oasele! Ai grijă, Curtis Jackson! Şi apropo, nu îmi mai cere bani cu împrumut”, scrie Floyd Mayweather, într-un atac fără precedent la adresa lui 50Cent, însoţit de o fotografie ironică, prelucrată în Photoshop, cu rapper-ul căzut în dizgraţie.

Postarea pugilistului a adunat 23.000 de aprecieri, aproape 10.000 de comentarii şi a fost distribuită de peste 10.000 de ori.

Citește și: