2893 vizualizări 9 iul 2013

Liviu Teodorescu a decis să părăsească definitiv trupa alături de care a cântat în ultimii doi ani. Anunţul a fost făcut public pe pagina sa personală.

"Dragii mei prieteni, concertul de aseară, de la Gura Humorului, a fost ultimul meu concert Lala Band. Ştiu că sună ciudat, ştiu că vestea vine aşa, pe nepusă masă şi ştiu că mă doare sufletul când mă gândesc la faptul că Lala Band a fost a doua familie pentru mine”, a scris Liviu Teodorescu pe contul personal de Facebook.

Tot pe contul de socializare cânteţul a dezvăluit şi motivul pentru care a decis să renunţe la trupa LaLa Band. „Am luat decizia de a renunţa pentru a-mi putea relua facultatea şi, în principal, pentru a mă axa pe cariera mea solo, aşa cum am pornit încă de la început, de la VOCEA ROMÂNIEI. Îi mulţumesc doamnei Ruxandra Ion pentru tot. Le mulţumesc colegilor mei din Lala Band pentru că m-au primit între ei cu atât de multă căldură şi ei ştiu cât de mult îi iubesc. Vă mulţumesc vouă pentru că îmi arătaţi iubirea voastră zilnic. Rămân Lala până la capăt, orice aş face în cariera mea solo. Ne vedem la concerte, la tv, la radio, pe Facebook, oriunde putem comunica şi oriunde pot împărtăşi cu voi munca mea! Vă iubesc!”, şi-a continuat mesajul fostul concurent de la VOCEA ROMÂNIEI.

Liviu Teodorescu a devenit cunoscut ţării odată cu apariţia sa în emisiunea VOCEA ROMÂNIEI, difuzată de la ProTv. După participarea la show-ul muzical, Teodorescu a făcut parte din echipa de tineri de la LaLa Band şi a apărut în serialul „Pariu cu viaţa”.

După terminarea filmărilor serialului „Pariu cu viaţa”, concertele protagoniştilor au continuat în toată ţara. Unii membrii ai trupei au hotărât să-şi facă şi proiecte solo, alţii au plecat, cum e cazul lui Bubu Cernea.

Citește și: