Laura HOLBAN
103536 vizualizări 1 feb 2012

Galeza Menna Pritchard, o tânără mamă de doar 26 de ani, încearcă să-i transmită pasiunea pentru sporturile extreme şi fiicei sale, Ffion. Singurul lucru neobişnuit este că fetiţa Mennei are doar doi anişori, iar mama sa o lua cu ea la căţărări şi o purta în spate, într-un ghiozdan, notează Daily Mail.

FOTO: Daily Mail

"Unii oameni spun că îmi place să risc mai mult decât este cazul, însă sunt foarte atentă la măsurile de siguranţă necesare şi nu aş face niciodată nimic ce i-ar viaţa în pericol", s-a apărat tânăra mămică dornică de aventură.

Femeia, studentă şi instructor de sporturi de exterior, iubeşte să iasă în natură şi să facă mişcare şi vrea să-şi obişnuiască şi fiica cu astfel de activităţi. "Căţăratul şi kaiac-canoe-ul, acestea sunt activităţi destul de noi pentru mine, însă mă simt în largul meu făcând aşa ceva. Sunt distractive atât pentru mine, cât şi pentru Ffion şi sper să o inspire şi să îi deschid apetitul pentru astfel de sporturi", a explicat tânăra mămică care şi-a scos prima dată fetiţa în natură la doar patru luni.

Femeia a legat-o pe fetiţă de ea şi au urcat împreună pe cel mai înalt vârf de munte din sudul Ţării Galilor. "A dormit pe parcursul întregii căţărării. Aveam un port-bebe care se lega în faţă şi am avut mare grijă pe tot drumul. Siguranţa primează", îşi aminteşte acum femeia.

FOTO: Daily Mail

După ce a postat o fotografie cu ea şi cu fetiţa sa în timp ce căţărau o stâncă, imagine în care Ffion nu are cască şi e cu capul descoperit, femeia a primit o mulţime de comentarii în care i se reproşa că este iresponsabilă. "Eram legată, ceea ce îmi dădea siguranţa că în caz de pericol, ajung pe propriile picioare în locul din care am plecat. Este cea mai sigură formă de căţărat şi eram înconjurată de căţărători profesionişti", şi-a justificat femeia gestul. "Viaţa se trăieşte asumându-ţi riscuri, fie că este vorba de ceva simplu precum urcatul în maşină în fiecare zi sau căţăratul pe panta unei stânci", a conchis mămica amatoare de senzaţii extreme.

FOTO: Daily Mail

Citește și: