După aproape şase ani de la inaugurarea clubului rezidenţial exclusivist „Stejarii”, Ion Ţiriac a deschis recent şi complexul „Stejarii Country Club”, în urma unei investiţii de 18 milioane de euro. Acesta din urmă oferă servicii integrate de sport, wellness şi relaxare, scrie Ziarul Financiar.

Potrivit sursei citate, membrii complexului au acces la pista de scrimă, studioul de arte marţiale, balet şi dans, precum şi la spaţiile private pentru antrenament, la pista de jogging, terenurile de squash, padel şi tenis. În plus, cardul de membru Gold include şi o evaluare nutriţională şi sportivă şi oferă asistenţa permanentă de specilitate pe parcursul antrenamentelor.

Foto: zf.ro

Preţul unui abonament la „Stejarii Country Club” porneşte de la 1500 de lei, cu TVA.

Foto: zf.ro

Pe de altă parte, cardul de membru Platinium include, pe lângă facilităţile oferite şi de cardul Gold, accesul în parcarea VIP, rezervarea şi personalizarea vestiarului, servicii complementare de curăţătorie, patru sesiuni de antrenament cu instructor personal şi propria încăpăre pentru programul de antrenament sportiv.

Foto: Facebook//Stejari Country Club

Pentru organizarea evenimentelor, complexul dispune de o sală multi-funcţională ce se întinde pe o suprafaţă de 600 de metri pătraţi.

Foto: Facebook//Stejari Country Club

„Stejarii Country Club” se află în Pădurea Băneasa, pe o arie de 22.000 de metri pătraţi. Complexul include şi un teren de golf ce poate găzdui simultan 20 de jucători.

De arhitectura „Stejarii Country Club” s-a ocupat biroul de arhitectură londonez, Collado Collins, după un concept inspirat de Central Park din New York.         

Citește și: