Una dintre cele mai populare formaţii din SUA, Jonas Brothers, ar putea să se afle în pragul despărţirii, scrie revista People. Speculaţiile au apărut după ce, cu doar două zile înainte de debutul turneului de toamnă, trupa şi-a anulat toate cele 19 concerte.

„O problemă importantă a apărut în interiorul trupei”, a explicat Jesse Derris, purtătorul de cuvânt al grupului Jonas Brothers. „Au existat discuţii contradictorii cu privire la direcţia în care se îndreaptă muzica lor”, a adăugat acesta.

Totodată, Derris a precizat că fanii care şi-au achiziţionat deja bilete pentru spectacole îşi vor primi banii înapoi.

Foto: AFP//Mediafax (Jason Merritt)

Anunţul a stârnit numeroase critici chiar şi din partea fanilor trupei. Aceştia au postat sute de mesaje pe pagina de Facebook a formaţiei.

„Dacă băieţii au anulat cu adevărat turneul din cauza unei astfel de dispute, atunci eu am terminat cu ei”, a comentat cineva.

„Nu este în regulă. Stau şi plâng. Haideţi, băieţi, sunteţi nişte modele pentru mine! Nu vă dezamăgiţi fanii. Aţi fost întotdeauna favoriţii mei tocmai pentru că nu aţi făcut asta niciodată. Nu ne dezamăgiţi. (...) Încercaţi să rezolvaţi problema de dragul fanilor. Vă respectăm atât de mult şi ştiu că sunteţi mai buni de atât. Vă rog, nu ne abandonaţi acum”, a scris o altă fană Jonas Brothers.

Deocamdată, niciunul dintre cei trei membri ai formaţiei nu a făcut comentarii pe marginea acestui subiect.

Citește și: