Laura HOLBAN
68841 vizualizări 31 ian 2012

Un britanic din Irlanda de Nord s-a trezit cu mai bine de 20 de tone de peşte pe teritoriul fermei sale după ce un camion s-a răsturnat în apropierea domeniului său. Camionul, care transporta cele 20 de tone de peşte maritim, a derapat pe un pâlc de iarbă şi a vărsat întregul cargo pe terenul britanicului, scrie Daily Mail.

Foto: Daily Mail

"Am primit un telefon de la poliţie la ora 3 şi mi s-a spus că a avut loc un accident pe terenul ce îl deţin şi că este peşte împrăştiat peste tot", a povestit Gordon Flinn.

"Şoferul a derapat pe iarbă şi tot peştele ce-l transporta s-a vărsat peste gardul viu, distrugându-l. Erau mii de peştii peste tot terenul meu. E puţin spus că eram în şoc", a explicat bărbatul. Acesta a apelat la ajutorul a 12 bărbaţi, o macara şi un excavator şi au fost necesare şapte ore de muncă continuă pentru a curăţa locul accidentului.

Foto: Daily Mail

"Nu-am putut să iau deloc din peşte, nu mai vreau să văd peşte în faţa ochilor o bună bucată de vreme de-acum înainte", a mai explicat bărbatul păgubit. Fiica sa, Louise, în vârstă de 27 de ani, a documentat fotografic ineditul incident. "Arăta ca după o catastrofă, parcă peştele ar fi picat din cer. Nu ne-a venit să credem până nu am văzut cu ochii noştri. Parcă era o întâmplare scoasă din Biblie", a mai adăugat tânăra.

Citește și: