Razvan Tupa
1813 vizualizări 14 ian 2019

A fost nevoie de mai puţin de zece zile pentru ca imaginea care a adunat cele mai multe aprecieri de la înfiinţarea reţelei de socializare online Instagram să fie devansată de poza unui ou, informează publicaţia TMZ.

Imaginea oului a fost postată pe 4 ianuarie, însoţită de îndemnul: ”Haideţi să stabilim un record mondial şi să obţinem o postare cu cele mai multe like-uri pe Instagram, care va bate recordul deţinut de Kylie Jenner (18 milioane)”.

 

Oul a fost botezat Eugene, iar după o săptămână, fotografia sa adunase deja 9 milioane de like-uri. După alte zece ore, cifra s-a dublat şi apoi a depăşit recordul deţinut de starleta americană.

Fotografia pe care Kylie Jenner o publicase pe 6 februarie 2018, după naşterea fiicei sale, înfăţişând mâna micuţei nou-născute în timp ce îi strânge degetul, era liderul absolut în reţea, cu peste 18 milioane de aprecieri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

Feb 6, 2018 at 1:14pm PST

 

Reacţia celei mai tinere miliardare din lume nu s-a lăsat mult aşteptată. Kylie Jenner a distribuit pe Instagram un videoclip în care ”nimiceşte” oul, împărtăşind şi părerile sale cu privire la ”adversarul” ei.

Videoclipul este unul mai vechi, pe care îl încărcase pe Snapchat, în care era filmată încercând să prăjească un ou pe trotuarul încins. Internauţii s-au amuzat copios şi au comentat că aceasta va fi soarta tuturor celor care vor mai încerca s-o provoace pe mezina clanului Kardashian-Jenner.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Take that little egg

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Jan 13, 2019 at 6:04pm PST

Kylie Jenner este fiica cea mică a campionului olimpic Bruce Jenner - devenit între timp femeie, Caitlyn Jenner - şi a starului de reality show Kris Jenner. Tânăra, soră vitregă a vedetei TV Kim Kardashian, este urmărită în prezent de 123 de milioane de persoane pe Instagram, în timp ce contul care a întrecut-o în ceea ce priveşte numărul de aprecieri per fotografie nu a trecut de 3 milioane de "followeri".

Foto: Hepta

Citește și: