6024 vizualizări 16 mar 2013

Sunt frumoase şi adorate de toată lumea. De imaginea lor se ocupă stilişti, make-up artişti şi PR-i, pentru un rezultat care este apreciat de milioane de fani.

Când coboară însă de pe tocuri, iar părul nu mai este perfect aranjat, vedetele demonstrează că sunt femei normale, cu defecte şi ipostaze nefavorabile.

Cameron Diaz a recunoscut că nu are cel mai frumos look dacă nu se aranjează, iar problemele tenului îi dau bătăi de cap încă din adolescenţă. Deşi are la dispoziţie unele dintre cele mai inovatoare tratamente de înfrumuseţare, vedeta se plânge că încă nu a reuşit să găsească formula care să facă minuni şi care să-i dea tenului său un aspect sănătos.

Deşi pe covorul roşu sau în filme pare că are un ten perfect, în realitate lucrurile nu stau deloc în acest fel: vedeta are un ten acneic şi se confruntă frecvent cu erupţii, pete cauzate de expunerea la soare şi hiperpigmentare.

Cameron a declarat chiar că ea consideră că are cea mai sensibilă piele din întreaga lume, pentru îngrijirea căreia trebuie să apeleze la foarte multe tratamente: microdermabraziune, peeling-uri cu acid lactic sau LED light.

Mai multe vedete cu probleme serioase de imagine şi o galerie foto surprinzătoare pe ONE.ro.
 

Citește și: