Mădălina CHIŢU
1601 vizualizări 4 mar 2011

Gabriel Cotabiţă a primit de la designerul Casei Regale Alexandru Ciucu un costum a cărui ţesătură scade temperatura corpului cu 10 grade. "Fibrele din care este confecţionat costumul îmi permit să nu mai transpir în timpul spectacolelor, mai ales că în acel moment organismul depune mare efort", a declarat pentru gândul artistul.

În urmă cu câteva zile, aflat în timpul unui spectacol, cântăreţul a renunţat la costumul "minune", iar problema transpiraţiei a apărut din nou. "Atunci mi-am dat seama că acest costum chiar îşi face treaba. Am renunţat la el pentru că în timpul show-ului mi-a creat o stare de disconfort, nu mă puteam mişca în voie. Eu nu sunt obişnuit să cânt îmbrăcat în costum", ne-a precizat Cotabiţă.

Artistul a menţionat că Alexandru Ciucu a creat costumul special pentru el, la comandă.

Întrebat dacă a mai încercat şi alte metode de combatere a transpiraţiei, cântăreţul a spus că el nu are niciun fel de problemă. "Nu am nici un motiv să apelez la vreun doctor, deoarece este o reacţie normală a organismului care apare în urma unui efort fizic. Atât timp cât mă hidratez corespunzător nu este niciun fel de problemă", conchide Gabriel Cotabiţă.

Citește și: