Gandul.info
Mădălina CHIŢU
1582 vizualizări 4 mar 2011

Gabriel Cotabiţă a primit de la designerulCasei Regale Alexandru Ciucu un costum a cărui ţesătură scadetemperatura corpului cu 10 grade. "Fibrele din care esteconfecţionat costumul îmi permit să nu mai transpir în timpulspectacolelor, mai ales că în acel moment organismul depune mareefort", a declarat pentru gândulartistul.

În urmă cu câteva zile,aflat în timpul unui spectacol, cântăreţul a renunţat la costumul"minune", iar problema transpiraţiei a apărut din nou. "Atuncimi-am dat seama că acest costum chiar îşi face treaba. Am renunţatla el pentru că în timpul show-ului mi-a creat o stare dedisconfort, nu mă puteam mişca în voie. Eu nu sunt obişnuit să cântîmbrăcat în costum", ne-a precizat Cotabiţă.

Artistul a menţionat căAlexandru Ciucu a creat costumul special pentru el, lacomandă.

Întrebat dacă a maiîncercat şi alte metode de combatere a transpiraţiei, cântăreţul aspus că el nu are niciun fel de problemă. "Nu am nici un motiv săapelez la vreun doctor, deoarece este o reacţie normală aorganismului care apare în urma unui efort fizic. Atât timp cât măhidratez corespunzător nu este niciun fel de problemă", conchideGabriel Cotabiţă.

Citește și: