Laura HOLBAN
726 vizualizări 10 ian 2012

Jurnaliştii americani au reuşit să îl surprindă pe preşedintele Barack Obama într-o postură deloc obişnuită pentru liderul SUA: în pantaloni scurţi, cu o şapcă pe cap şi ochelari de soare, jucând fotbal american pe o plajă din Hawaii. În timp ce adversarii săi politici se pregăteau să-şi aleagă reprezentantul pentru lupta electorală din acest an, actualul preşedinte american se destindea pe o plajă caldă din Hawaii, alături de familia sa, în cele 10 zile de vacanţă pe care şi le-a luat, notează Daily Mail.

Ajuns în Hawaii cu o săptămâna mai târziu decât şi-ar fi dorit, Obama a încercat să se bucure din plin de timpul petrecut alături de soţia şi fiicele sale şi ar fi prelungit şederea dacă nu existau probleme de la Casa Albă care să necesite prezenţa sa la Washington.

Foto: Daily Mail

Obama nu a pierdut vremea, iar în 23 decembrie, în ziua în care familia prezidenţială ajungea în Hawaii, acesta şi-a scos soţia la cină la unul dintre restaurantele lor preferate. Soţii Obama şi-au petrecut ajunul Crăciunului alături de fetele lor, Sasha şi Malia. Potrivit unor surse, după-amiază, Barack a plecat să se relaxeze la un joc de golf.

Foto: Daily Mail

Familia Obama şi-a petrecut ziua de Crăciun împreună, deschizând cadouri şi cântând colinde, dar au mers şi la slujba de la biserică. Pe parcursul vacanţei, Obama a fost surprins de mai multe ori pe terenul de golf. În prima zi din an, Obama a vizitat mormântul bunicii sale materne şi a fost prezent şi la o expoziţie în cinstea mamei sale, Ann Durham. Anul 2012 a debutat bine pentru preşedintele american, Obama relaxându-se apoi toată ziua la plajă, unde a renunţat la tricou şi a jucat fotbal, urmând să se întoarcă la Washington a doua zi.

Citește și: