Sorina Ionaşc
4582 vizualizări 28 iun 2012

De obicei, părinţii doresc să realizeze fotografii cu copiii lor sau să le păstreze într-un jurnal, însă o mamă a făcut ceva mai neobişnuit. Angie Stevens, mama a trei copii, ultimul fiind un băieţel de doi ani, a realizat câte un desen  în fiecare zi timp de doi ani, în total având peste 700 de imagini care ilustrează întâmplări din viaţa copiilor ei, relatează Daily Mail.

Femeia de 38 de ani petrece aproximativ 20 de minute pentru fiecare desen cu cei trei copii ai săi, apoi le postează pe blogul ei "Doodlemum". În desenele ei apar şi animalele de companie şi îi prezintă pe copiii săi în varii ipostaze: când sunt la fereastră, când scot limba unul la celălalt, când dorm, când se joacă şi chiar când fac mişcare.

"A devenit un fel de obsesie şi acum fac aceste imagini în fiecare seară, după ce se culcă cei mici. Majoritatea pozelor sunt amuzante, dar de fapt este o metodă prin care eu mă descarc şi prin care încerc să trec peste lucrurile care mi se întâmplă. Cum ar fi episodul când Mike (unul dintre copii) a fost bătut la şcoală. Dimineaţa, copiii vin la mine nerăbdători ca să vadă ce am mai desenat", a povestit mama lor.

Angie Stevens are o diplomă în tehnica ilustraţiei, însă nu a avut timp pentru a-şi pune în aplicare talentul. Abia după naşterea primului copil a reînceput să schiţeze vederi, iar după naşterea celui de-al treilea copil s-a simţit motivată să facă şi mai mult. Chiar dacă era vorba despre momente dificile, precum bătăi sau boli, Stevens a continuat să deseneze.

Blogul său a fost lansat în 2010 şi de atunci s-a documentat în privinţa alăptatului, educaţia copiilor şi cum să îţi distrezi copiii."E frumos şi amuzant să te uiţi pe vechile desene şi să îţi aduci aminte de momentele respective. Îmi aduc aminte şi de sentimentele de atunci", a adăugat mama.

Citește și: