Laura HOLBAN
5607 vizualizări 14 ian 2012

Spre sfârşitul anului trecut, Mark Zuckerberg şi angajaţii săi s-au mutat "într-o casă nouă", în campusul Menlo Park din California. Reuters a reuşit să fotografieze exteriorul şi interiorul unuia dintre cele mai râvnite locuri de muncă, investiţia în noua clădire fiind de nu mai puţin de 250 de milioane de dolari.

Angajaţi aşteptând la biroul de servicii IT din noul sediu.

Intrarea din stradă în noua clădire.

Zona de birouri dedicate spaţiului internaţional şi steagurile ţărilor corespunzătoare.

O schiţă a fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg.

Un angajat muncind pe un laptop într-o manieră lejeră.

Un angajat se semnează pe "peretele" din interiorul companiei.

Un costum de Superman este atârnat într-una din cabinele telefonice destinate convorbirilor private.

Cantina angajaţilor Facebook.

Mai mulţi angajaţi Facebook discută în zona meselor de la cantină.

O angajată îndreptându-se spre cabina pentru conversaţii private.

Un panou de artă vizuală în noul sediu Facebook.

O şedinţă la locul de muncă între mai mulţi angajaţi Facebook.

Un angajat la unul dintre birourile dedicate utilizatorilor internaţionali.

Un angajat la biroul său.

Un instantaneu cu mai mulţi angajaţi trecând pe lângă logoul Facebook pictat pe unul dintre pereţi.

Un birou intim dedicat conferinţelor video şi nu numai.

O privire de ansamblu a sălii de lângă biroul de IT.

Mai mulţi angajaţi aflaţi la birourile lor.

Un colţ pentru relaxare, pentru dat telefoane sau doar pentru puţină evadare în noul sediu Facebook.

Citește și: