Silviu Bănilă
880 vizualizări 12 oct 2018

Pentru sezonul 8 din Urzeala Tronurilor, producătorii au luat măsuri extreme, spre a împiedica scurgerea informaţiile care ar dezvălui secretele înainte de difuzare (spoilers), scrie The Independent.

Potrivit lui Sophie Turner, care o interpretează pe Sansa Stark în Urzeala Tronurilor, HBO a achiziţionat un scut antidronă - un echipament ce doboară drone - care supraveghează platoul de filmare şi elimină orice dispozitiv anonim de supraveghere video, folosit în general de paparazzi.

”Dacă o dronă zboară deasupra platourilor, există un aşa numit DRONE KILLER, care este foarte interesant,” povestea actriţa în cadrul evenimentului New York Comic-Con. ”Aparatul activează un câmp în jurul lui şi dronele cad pur şi simplu. Seamănă cu o scenă din X-Men.”

Turner a mai dezvăluit că, în timpul filmărilor, producătorii au folosit numele ”Copacul vieţii” pentru a-i păcăli pe fotografi şi au filmat versiuni alternative ale unor secvenţe.

Iată un fragment din interviul cu Sophie Turner, în care descrie evoluţuia personajului său din Game of Thrones:HBO a mai avut probleme cu păstrarea secretelor din Urzeala Tronurilor. La începutul anului, Nikolaj Coster-Waldau, care joacă rolul lui Jaime Lannister în serial, a prezentat în instanţă documente care dezvăluiau în câte episoade din sezonul 8 va apărea şi dacă va supravieţui la sfârşit.

Au existat şi persoane care au încercat să filmeze serialul de la distanţă. Din fericire, nimeni nu a furat scenariul pentru a-l pune pe internet, cel puţin până acum.

Sezonul 8 din Urzeala Tronurilor va fi lansat la începutul anului viitor, dar producătorii nu au oferit, deocamdată, o dată exactă a mult aşteptatului eveniment.

 

Citește și: