Ana Obretin
2200 vizualizări 26 iul 2018

Casey Bloys, preşedintele departamentului de programe al HBO, a oferit această informaţie la un eveniment al Television Critics Association, care a avut loc miercuri, la Los Angeles, însă a refuzat să dea mai multe detalii.

El a mai dezvăluit că, în prezent, se caută regizor şi actori pentru seria intitulată provizoriu "The Long Night", un spin off inspirat de franciza de succes ”Game of Thrones". Acesta a adăugat că filmările pentru episodul pilot vor începe anul viitor.

Producţia a fost comandată de postul HBO în luna iunie, iar povestea noii serii are loc cu câteva mii de ani înainte de evenimentele prezentate în ”Game Of Thrones".

Scenariul este semnat de Jane Goldman ("Kick-Ass", "Kingsman") şi de scriitorul George R.R.Martin, autorul romanelor care au stat la baza serialului TV ”Game Of Thrones".

”Această serie va prezenta decăderea lumii, de la epoca de aur a eroilor la momentele cele mai întunecate", informa HBO într-un comunicat, la începutul lunii iulie.

Serialul este cel mai mare succes al postului HBO, cu aproximativ 30 de milioane de telespectatori în SUA şi o armată de fani la nivel mondial.

 

Sezonul final va dezvălui familia de războinici care va câştiga controlul asupra Tronului de Fier din cele şapte Regate din Westeros.

Cel de-al şaptelea sezon al producţiei s-a încheiat în august 2017, înregistrând în SUA, în medie, 30 de milioane de spectatori pe episod, pe platforme media variate.

Pauza lungă dintre sezoanele al şaptelea şi al optulea ar fi trebuit să îi permită scriitorului George R.R.Martin, ale cărui cărţi au stat la baza show-ului TV, să termine unul sau două volume noi ale seriei, la care spunea că lucrează încă din iulie 2017.

În 2017, ”Game of Thrones" a fost cel mai piratat serial, pentru al şaselea an consecutiv. În luna septembrie 2017, ultimul sezon al serialului fusese piratat de un miliard de ori, potrivit datelor furnizate de Muso, o companie care colectează şi analizează date privind pirateria online.

Încă de la lansare, ”Urzeala tronurilor" a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. Serialul a primit foarte multe premii de la lansare, inclusiv 38 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani şi un Peabody Award.

Foto: Hepta

 

Citește și: