Actriţa a stat la câteva rânduri în spatele Prinţului, care s-a aflat în loja oficială, alături de Justin Trudeau şi de Melania Trump. Dar chiar şi de la distanţă, momentul a fost unul foarte important pentru cuplu. Cu toate că au mai fost fotografiaţi până acum împreună la evenimente, toate aceste ocazii au fost mai mult spontante decât nişte apariţii bine puse la punct - poze tip paparazzi de la o nuntă din Jamaica, o fotografie prinsă în treacăt pe străzile din Londra, altele de o calitate destul de proastă de la Audi Polo Challenge. 

Competiţia Jocurile Invictus este, însă, un eveniment foarte mediatizat care are susţinerea deplină a Palatului Buckingham, motiv pentru care acolo se află reprezentanţi ai trusturilor de presă din toată lumea. Meghan Markle şi-a făcut apariţia pentru că ea şi Harry au decis, cel mai probabil, că sunt gata să fie asociaţi oficial unul cu celălalt în public, explică Vogue. 

Dacă după întoarcerea din Africa zvonurile privind o eventuală logodnă a celor doi au devenit din ce în ce mai insistente, acum presiunea este aproape asurzitoare: hotărârea de a se afişa în lumina reflectoarelor sugerează că cei doi sunt gata să-şi asume un angajament serios. Chiar şi pariorii din Marea Britanie au încetat să mai facă speculaţii asupra marii întrebări şi a momentului în care Prinţul o va adresa, pentru că toţi sunt convinşi că este doar o chestiune de timp. 

 

 
 

Citește și: