Cuplul se afla pe un pod în zona Lacului din Victoria Park din Kitchener, Canada, atunci când tânărul a observat că se întâmplă ceva îngrijorător.

Un copil căzuse în apă şi striga după ajutor fiind gata să se înece. Astfel, mirele nu a stat deloc pe gânduri, a sărit de pe pod şi a sărit imediat în apă, l-a apucat pe băiat de brat şi l-a tras pe mal. Fotograful Darren Hatt a reuşit să capteze fotografia perfectă în care a surprins operaţiunea de salvare.

„Am fost ultimul care a observant ceva. Când m-am întors, Clayton era deja acolo, încercând să-l salveze pe copil şi să-l readucă pe pământ”, a declarat fotograful pentru CNN.

Hatt a mai spus şi că băiatul şi prietenii săi se jucau lângă lac atunci când acesta a căzut în apă. „Acesta este Clay în ochii mei. Nici măcar nu mă surprinde că s-a întâmplat asta. Este ceva ce pur şi simplu ar face instinctiv. Cât de diferită ar fi fost ziua tuturor dacă noi nu ne-am fi aflat la momentul potrivit în locul potrivit?”, a spus şi Brittany Cook, soţia bărbatului.

După ce l-a salvat pe cel mic, Clayton Cool nici măcar nu şi-a schimbat costumul. În schimb, acesta a mers mai departe şi a petrecut în cea mai frumoasă zi din viaţa lui, fără să se plângă nici măcar o data de pantofii săi uzi.
 

Citește și: