Gandul
288 vizualizări 20 iun 2019

Soţul devotat a petrecut 2 ani de zile şi a cheltuit 35.000 de lire pentru a transforma grădina din spatele casei într-un paradis tropical. Bărbatul a făcut acet gest impresionant deoarece de-a lungul timpului timp de 6 ani nu a reuşit să meargă într-o vacanţă împreuna cu soţia lui din cauza programului încărcat, dar şi din cauza faptului că au grijă de câinele lor Dice, care are dizabilităţi.

Ştiind cât de mult le place să meargă în vacanţă, Chris s-a decis în iunie 2017 să aducă vacanţa la ei în curte transformând-o într-una tropicală.

Deşi nu avea experienţă în domeniu grădinăritului, Chris a contruit poduri de lemn şi chiar şi un bar acoperit care a fost botezat de cei doi „Freaky Tiki”.

Bărbatul a declarat că rezultatul obţinut a meritat toată munca grea depusă şi toţi banii.

Barul reprezintă o adevărată operă de artă deoarece conţine scaune gravate şi nu numai.

„Am decis să aduc vacanţa la noi ca să ne putem bucura. Acum putem merge în dgrădină şi să ne bucurăm de un paradis tropical. Simţi că eşti de cealaltă parte a lumii. N-ai ghici niciodată că eşti în la capătul unei grădini din Marea Britanie”, a declarat Chris.

Chris a postat pe Facebook unul dintre mesajele primite de la cei care i-au văzut creaţia. Utiliatorul îi mulţumeşte pentru inspiraţia pe care i-a dat-o i îi mărturiseşte cât de impresionat a fot de creaţia lui. 

Foto: Facebook / Chris Lodge

 

Citește și: