Mădălina CHIŢU
3902 vizualizări 14 sep 2014

Un tânăr care obişnuieşte să le facă oamenilor tot felul de farse a realizat o campanie pe cât de inedită, pe atât de emoţionantă: “Dăruieşte oamenilor care dăruiesc”.  Prin această campanie, bărbatul a vrut să îi răsplătească pe cei care nu trec nepăsători pe lângă oamenii străzi şi care sunt dispuşi să le ofere chiar şi o vorbă bună, notează Reshareworthy.com

Rezultatul acestei campanii a fost unul surprinzător. Persoanele care i-au întins o mână de ajutor nu erau bogate, dar erau dispuse să împartă şi cu ceilalţi din puţinul lor. Cel mai impresionant a fost momentul în care un fost om al străzi a venit să îi dea bani. 

Pentru a realiza această campanie, tânărul, cunoscut în lumea internauţilor drept Big Daws s-a aşezat în mai multe locuri unde stătea cu mâna întinsă şi cerea ajutor oamenilor care treceau pe lângă el. Au fost persoane care l-au ignorat, altele care l-au ocărât, dar şi oameni care i-au întins o mână de ajutor.

“Până de curând am fost şi eu un om al străzi. Tocmai ce mi-am găsit un loc unde să stau”, i-a spus unul dintre trecătorii care s-au oprit şi care s-au scotocit prin buzunar pentru a-i dat câţiva bănuţi. Big Daws i-a mulţumit pentru gestul său şi drept răsplată i-a dat banii înapoi plus 20 de dolari. Deşi la început persoana care i-a întins o mână de ajutor a părut nedumerită, în cele din urmă i-a mulţumit.

Un alt trecător care nu avea bani a decis că nu poate trece nepăsător pe lângă un om al străzi, astfel că l-a luat de mână şi a început să spună o rugăciune. La final Big Daws i-a dat şi lui 20 de dolari.

Cu aceaşi sumă de bani a fost recompensată şi o femeie care rămăsese fără locuinţă şi care îşi căuta de lucru. Aceasta i-a spus cât de greu îi este să se angajeze având în vedere că nu are un loc unde să se spele şi unde să se aranjeze înainte de interviurile de angajare.

 

Citește și: