Adina Petcu
256 vizualizări 9 dec 2019

Femeia se afla pe traseul unei curse de 10 kilometri în Savannah, Georgia şi transmitea live pentru canalul de ştiri WSAV, când unul dintre alergători s-a apropiat de ea şi a pălmuit-o în trecere.

În filmare, Bozarjian se arată vizibil şocată de incident, pe care l-a descris ulterior în cuvinte aspre. „Mă adresez celui care m-a lovit peste fund azi dimineaţă: ai reuşit să mă agresezi, să mă tratezi ca pe un obiect şi să mă faci de râs live, la TV.” Aceasta a adăugat revoltată că „Nicio femeie nu ar trebui să treacă prin aşa ceva vreodată.”

Mai mulţi susţinători ai reporteriţei şi-au exprimat indignarea pe Twitter, criticând comportamentul bărbatului. Emiliy Bloch de la Florida Times a descris gestul drept „dezgustător” şi a transmis că este alături de  Alex Bozarjian. Caitlyn Penter de la ABC News 13 a extins acest caz particular şi s-a referit la întreaga comunitate a reporterilor într-o postare scrisă cu majuscule, pentru a-i exprima pe deplin furia: „PUR ŞI SIMPLU NU VĂ ATINGEŢI DE REPORTERI.”

Robert Wells, directorul departamentului sportiv din Savannah, a promis să îl identifice pe bărbat şi să îl sancţioneze pentru fapta sa. „Alex, ceea ce ţi s-a întâmplat este 100% inacceptabil”, i-a transmis acesta femeii. „Un asemenea comportament nu va fi tolerat la evenimentele noastre”, a adăugat el.

 

Citește și: