1122 vizualizări 28 sep 2017

Gina Pistol a vorbit în premieră despre relaţia cu Smiley, într-un interviu pentru Viva..

„Sunt un om care este liber să îşi trăiască viaţa aşa cum simte. Sunt un om normal, nu fac nimic greşit. Sunt o femeie care îşi trăieşte viaţa aşa cum simte ea. Ceea ce fac eu nu este nimic greşit. Nu sunt o femeie căsătorită care îşi înşală bărbatul, nu sunt o femeie care este într-o relaţie şi îşi înşală partenerul, nu sunt amanta cuiva. Fac ceva greşit că sunt un om care e liber să îşi trăiască viaţa aşa cum simte?", a spus Gina Pistol. 

Recent, într-un alt interviu pentru  Antena Stars, Gina Pistol a dezvăluit că pentru ca un bărbat să ajungă la inima ei trebuie să parcurgă mai multe etape. 

”Tocmai de-asta am preferat să ţin oamenii departe, bărbaţii departe şi să îi las să se apropie doar când am simţit eu că totul e ok. Când au văzut de fapt că sunt o fată super-mişto, că sunt o tipă cuminte, că sunt o tipă muncitoare, doar atunci. Nu cred că am lăsat vreodată impresia că sunt genul de fată superficială. Adică oamenii care au fost să mă descopere au văzut că nu am nicio legătură cu imaginea pe care presa mi-a creat-o la un moment dat.

Eu cred foarte mult în chimie. Şi cred că ăsta e liantul care leagă relaţia dintre cei doi. După care nici eu nu sunt perfectă, din fericire. E absurd să cauţi perfecţiunea la celălalt. Trebuie să faci compromisuri şi tu şi el. De cele mai multe ori aveam nevoia să fiu cu cineva. Simţeam nevoia să fiu cu cineva. Să fiu şi eu cu cineva.”, a declarat Gina Pistol. 

Smiley nu a mai avut nicio relaţie oficială de când s-a despărţit de Laura Cosoi. Gina Pistol a încheiat acum câteva luni o relaţia ce părea să ducă la căsătorie.
Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni. De curând, paparazzii au surprins-o pe Gina Pistol în timp ce-i făcea o vizită lui Smiley la casa lui din Cernica. 

Oricum, cele două vedete au şansa să devină, în curând, cel mai îndrăgit şi arătos cuplu din showbiz.

Citește și: