Gandul.info
Diana Marcu
3245 vizualizări 17 mai 2011

Două dintre piesele cântăreţului de manele Florin Salamvor apărea pe cel mai recent album semnat Goran Bregovic,Gipsy Champagne. Acesta include colaborările muzicianuluibosniac cu Gipsy Kings ori cu chitaristul şi compozitorul britanicEric Clapton. De altfel, albumul bosniacului va fipromovat printr-o serie de concerte în Europa, la care Salam esteinvitat să participe.

Astfel, cântăreţul de manele se va afla în această varăpe aceeaşi scenă cu Goran Bregovic la Paris, Marsilia, Roma şiMilano. De altfel, în cadrul unei conferinţe de presăorganizate luni, acesta a prezentat şi contractul de colaborare pecare l-a încheiat cu artistul bosniac.Conform împărţiriidrepturilor de autor, Florin Salam va avea un procent semnificativ,egal cu cel al lui Bregovic - 25%.

De ce îl vrea Universal Music France pe FlorinSalam

Potrivit lui Eugen Drăgoi, managerul lui Florin Salam, începânddin ianurie 2012, manelistul va fi reprezentat de UniversalMusic France, pentru un proiect muzical individual. Tot ela spus şi că Salam a primit propunerea de a se muta la Paris, dintoamnă. "Goran i-a propus să se mute la Paris, aşa cum şi el afăcut-o după războiul din Bosnia. Rămâne de văzut dacă Florin vaaccepta", a declarat pentru gândul EugenDrăgoi. Acesta mai spune că manelistul nu-şi va schimba numele descenă şi nici stilul muzical. "L-au plăcut foarte mult, aşacum este el, showman. Nu i-au cerut să schimbe nimic. Au vrut săvadă cât mai multe înregistrări cu el la nunţi şi lacântări. Te vrem aşa cum eşti,i-au spus", povesteşte managerul.

Citește și: