Ana Obretin
806 vizualizări 23 mai 2018

Cântăreaţa în vârstă de 48 de ani, care, din iunie, va susţine o serie de concerte la Zapos Theatre din Las Vegas, a sugerat că se gândeşte să renunţe la cariera sa muzicală. Într-un interviu pentru Entertainment Tonight, ea a declarat: "Este perfect pentru mine să pot să susţin show-urile la Las Vegas, este un lucru perfect pentru mine ca mamă, dar şi din punct de vedere creativ".

Gwen Stefani recunoaşte că a devenit din ce în ce mai greu să se ocupe de un turneu, având trei copii la şcoală. Ea a acceptat să meargă în cel mai recent turneu al său, organizat în 2016, după divorţul de muzicianul britanic Gavin Rossdale, pentru că a avut "o criză personală şi a simţit cum muzica se revarsă din ea".

Gwen Stefani a devenit celebră ca solistă a trupei No Doubt, în 1990, iar printre cele mai renumite piese ale sale se numără "Just a Girl" şi "Don't Speak". Cel mai recent album solo al cântăreţei, al treilea, datează din 2016, "This Is What the Truth Feels Like". Cântăreaţa recompensată cu trei premii Grammy a vândut peste 30 de milioane de albume la nivel mondial.

Gwen Stefani este şi un designer de succes, impunându-se în lumea modei cu liniile vestimentare L.A.M.B. şi Harajuku Lovers. În perioada 2014 - 2017, cântăreaţa a fost şi membru în juriul emisiunii concurs "The Voice", difuzată în Statele Unite ale Americii de postul NBC.

Citește și: