Florin Badescu - Mediafax
1735 vizualizări 8 dec 2015

Magazinul vedetei americane, denumit Goop Mrkt, ce face parte din brandul de lifestyle Goop lansat de vedeta hollywoodiană, a fost jefuit în cursul zilei de sâmbătă, a precizat Poliţia din New York pentru Entertainment Tonight.

Poliţia spune că incidentul reprezintă "mai mult un furt decât un jaf" şi a precizat că furtul a fost comis de trei bărbaţi. Aceştia au pătruns prin efracţie în magazin, au furat bijuterii şi alte obiecte şi au reuşit să fugă din magazin fără să fie prinşi.

Furtul a fost confirmat şi de un purtător de cuvânt al brandului Goop.

Gwyneth Paltrow a utilizat brandul Goop pentru a promova o serie de produse, stiluri de viaţă şi chiar pentru a-şi anunţa despărţirea de soţul ei, rockerul Chris Martin, solistul trupei Coldplay, în 2014. În acel anunţ, actriţa americană a utilizat o expresie originală - "conscious uncoupling" ("decuplare conştientă") -, folosită adeseori şi în multe articole ironice la adresa vedetei, apărute în presa internaţională.

Gwyneth Paltrow, care a deschis astfel de magazine temporare în Los Angelles, Dallas şi Chicago, nu a făcut deocamdată niciun comentariu despre jaful din New York.

Magazinul Goop mrkt din New York va rămâne deschis până pe 24 decembrie.

În urmă cu o lună, Gwyneth Paltrow a dezvăluit faptul că îşi va extinde brandul de lifestyle Goop, pe care l-a lansat în 2008, cu o editură, pe care o va coordona în colaborare cu managerii de la Grand Central Life & Style.

În virtutea acestui contract, actriţa americană şi echipa ei de lifestyle vor lansa patru cărţi pe an. Prima dintre ele va fi o carte de bucate cu reţete sănătoase, intitulată "It's All Easy: Healthy, Delicious Weeknight Meals in Under 30 Minutes", ce va fi lansată în aprilie. Vedeta americană, în vârstă de 43 de ani, va lansa şi o carte cu sfaturi de înfrumuseţare, în toamna anului 2016.

Gwyneth Paltrow, desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt - care i-a devenit apoi partener de viaţă. În 1997, a început o relaţie cu Ben Affleck, alături de care a rămas doi ani.

După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar ("Shakespeare îndrăgostit", 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi, reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune, ocupându-se cu precădere de site-ul său de lifestyle goop.com.

Rolul Pepper Potts din franciza "Iron Man", începută în 2008, a readus-o pe actriţă în prim-planul cinematografiei mondiale.

Citește și: